Bourne: The Complete 4-Movie Collection

Bourne: The Complete 4-Movie Collection

Bourne: The Complete 4-Movie Collection

2 Stk på lager

Brugt DVD

39,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om:
Bourne: The Complete 4-Movie Collection

The Bourne Identity 
Matt Damon slår sig sammen med indie-filmmageren Doug Liman (Swingers, Go) for at fortælle historien om den hemmelige agent Jason Bourne, der har mistet hukommelsen, men stadig har sine agent-talenter i behold. Det er der kommet en overraskende fed lille action-thriller ud af, der nemt kan stå mål med de store Hollywood-agentfilm, men af en eller anden grund føles lidt anderledes. Franka Potente (Run Lola Run) er pigen, der kommer med på slæb. 

The Bourne Supremacy
Jason Bourne er professionel agent og dræber. Han plages af mareridtsekvenser fra sin tidligere tilværelse, og disse forstærkes, efterhånden som han manøvrerer sig gennem den internationale spionverdens farlige vande, fyldt med CIA-sammensværgelser, hemmelige alliancer og agenter, der er til salg. Han håber at kunne finde sandheden bag sine plagsomme erindringer og få nogle svar om sin usammenhængende fortid. Som Jason ses Matt Damon. 

The Bourne Ultimatum 
En eller anden har lækket historien om Treadstone til en engelsk avis. Historien om det tophemmelige netværk af specialtrænede snigmordere er dermed ude. Endnu engang må Bourne komme ud af sit skjul. Journalisten kan måske være en ledetråd, der kan hjælpe ham med at opspore de mennesker, der forvandlede ham til en dræber. Men vejen er besat med fælder – for journalisten, for Bourne og for alle, der hjælper ham. 

The Bourne Legacy
Helvede bryder løs i efterretningsverdenen, da Jason Bourne truer med at afsløre de uautoriserede programmer. Hovederne vil rulle og oberst Eric Byer har ikke tænkt sig, at hans skal være et af dem. Som manden bag flere eksperimentelle programmer, beslutter han at slette alle spor. Kun et rent tilfælde redder agenten Aaron Cross fra døden. Han går under radaren og sammen med forskeren Dr. Marta Shearing og forsøger at afsløre de skumle planer.Spillelængde:  450 min.
Produktionsår:  2002-2012
Antal Disc:  4 stk.
Sprog:  Engelsk
Undertekster:  Danske