Save The Last Dance + Save The Last Dance 2 - 2 disc

Save The Last Dance + Save The Last Dance 2  -  2 disc

Save The Last Dance + Save The Last Dance 2 - 2 disc

1 Stk på lager

Brugt DVD

9,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om:
Save The Last Dance + Save The Last Dance 2  -  2 disc

Save The Last Dance
Sarah Johnson (Julia Stiles) er en pige fra et roligt kvarter i Midtvesten. Hun drømmer om at blive ballerina på en højt estimeret danseskole i New York. Men en dag omkommer Sarahs mor i en bilulykke, og Sarah bliver nødt til at flytte hjem til sin far, der bor i lidt af en ghetto i Chicago. I den nye storby skal hun - med bristede drømme - forsøge at opbygge en ny tilværelse. Heldigvis bliver Sarah venner med den sympatiske alenemor, Chenille (Kerry Washington), som tager hende med på et dansested, Steppes. Her præsenteret hun for Chenilles bror, Derek (Sean Patrick Thomas), der inddrager Sarah i hip hoppens verden. De to har, trods meget forskellige baggrunde, et fælles omdrejningspunkt: dansen. Og snart kommer også kærligheden ind i billedet. Men kæresteri i gymnasie-alderen kan være en kompliceret affære, og det bliver ikke bedre af, at Derek er sort og Sarah hvid, for både Sarahs far og Dereks venner opponerer mod de to unges forhold. Der er lagt op til en styrkeprøve mellem kærlighed og snæversyn.

Save the Last Dance 2
Efterfølgeren til den populære film Save the Last Dance fortsætter i New York, hvor Sarah (Izabella Miko) nu er et skridt tættere på at få opfyldt sine drømme på danseakademiet Juilliard. Men hendes engagement sættes på en prøve, da hun føler sig splittet mellem sit talent for klassisk dans og sin voksende passion for hiphop. Skal hun lytte til sin hotte musikerven Miles Sultana (Columbus Short) eller sin strenge danseinstruktør Monique Delacroix (Jacqueline Bisset)?
    
Filmen indeholder nogle af tidens bedste hiphop-numre samt indslag med R&B-kongen Ne-Yo. Denne længe ventede efterfølger handler om kærlighed, hiphop og om at finde den rette hylde.


Spillelængde:  95+100 min.
Produktionsår:  2001/2006
Antal Disc:  2 stk.
Sprog:  Engelsk
Undertekster:  Danske