Jungledyret Hugo 5: Nord På

Jungledyret Hugo 5: Nord På

Jungledyret Hugo 5: Nord På

1 Stk på lager

Brugt DVD

49,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om:
Jungledyret Hugo 5: Nord På
Følg med Jungledyret Hugos spændende oplevelser på de syv verdenshave og i de fjerneste afkroge af kloden med forbrydere i hælene og venner som følgesvende. Jungledyret Hugo er en sjælden lille fyr, som mange gerne vil have fat i, så farerne lurer om hvert eneste hjørne, og alt kan ske, når man er nysgerrig efter nye eventyr.

Episode 9: Klovne På Farten
Jungledyret Hugo og Rita optræder, mens Dellekaj sælger frikadeller. Trioen bliver med alle deres talenter hyret til et cirkus, men journalisten Blitz og fotografen Smutz er blandt publikum, og de sladrer til generalen , der stadig ikke har opgivet at gøre Hugo til Junglandias maskot. Rita og Hugo må stikke af uden Dellekaj, men på flugten møder de en nisse med magiske evner.

Episode 10: Nord På
Jungledyret Hugo og Rita rejser nordpå med nissen. Hugo bliver ven med en bæverfamilie, og da Rita fanges af en los, hjælper bæverne med at redde hende. Vores små venner møder på deres vej en filmstjerne-bjørn, som bruges til at optage en reklame. De overtaler bjørnen til at følge dem ud i friheden og det giver de 3 små venner et glimrende transportmiddel. Hugo prøver at få den modvillige nisse til at lære ham at blive usynlig!


Spillelængde:  48 min.
Produktionsår:  2004
Antal Disc:  1 stk.
Sprog:  Dansk
Undertekster:  Danske