Dr. Dolittle + Dr. Dolittle 2 - 2 disc

Dr. Dolittle + Dr. Dolittle 2  -  2 disc

Dr. Dolittle + Dr. Dolittle 2 - 2 disc

1 Stk på lager

Brugt DVD

49,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om:
Dr. Dolittle + Dr. Dolittle 2  -  2 disc

Dr. Dolittle
Hylende skægt gensyn med verdens mest morsomme mand, Eddie Murphy, som du kender fra bl.a.Nutty Professor, Bowfinger og Frækkere end Politiet tillader.

John Dolittle (Eddie Murphy) er en ganske almindelig læge og hyggelig familiefar - indtil hans barndoms talent pludselig vender tilbage - han kan kommunikere med dyr! Nu søger alle dyr John Dolittles gode råd - og snart er hele hans ellers så rolige liv vendt fuldstændig på hovedet.

Dr. Dolittle 2
Et kæmpe skovområde er ved at blive offer for den moderne industris hensynsløse rovdrift på naturen, og Dr. Dolittle (Eddie Murphy) påtager sig at standse det ved at finde et udryddelsestruet dyr derude. I skoven finder Dolittle den ensomme søde hunbjørn Ava - som er den sidste af sin slags. Hvis Dolittle kan få gang i bjørnebestanden igen, er skoven reddet. Han finder cirkusbjørnen Archie - en rapkæftet bybjørn, der foretrækker fast-food og ikke er spor interesseret i doktorens "bjørnetjeneste". Men da Archie møder Ava, tændes han alligevel, og Dolittle har præcis en måned til at lære ham om bierne og blomsterne. Det bliver et kapløb mod uret, og til slut må skovens dyr "rotte" sig sammen og organisere den første verdensomspændende dyrestrejke!Spillelængde:  85+87 min.
Produktionsår:  1998/2001
Antal Disc:  2 stk.
Sprog:  Engelsk
Undertekster:  Danske