Felix The Cat: The Movie

Felix The Cat: The Movie

Felix The Cat: The Movie

1 Stk på lager

Brugt DVD

49,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om:
Felix The Cat: The Movie
Velkommen til katten Felix fantastiske verden, fyldt med sjove og tossede påfund!
Katten Felix forsøger at redde en princesse fra en anden dimension, men han må bekæmpe mange farlige fjender!

I en anden dimension findes kongeriget Oriana. En underlig parallel verden der eksisterer i samme tid og rum som vores, blot på en anden planet. Oriana er et fortryllende sted, hvor alt er lavet af guld, men ikke alt er som det skal være i denne fantasiverden. Prinsessen af Oriana er under angreb fra den grimme og onde onkel Duke of Zill.

Zill er en gal opfinder med en syg ambition om at overtage det smukke kongerige Oriana. Derfor har Prinsessens far kongen, forvist Zill til det mørke og uhyggelige Impasse. Et sumpområde med frygtelige uhyrer, som omringer Oriana og det er endnu aldrig lykkedes nogle at flygte derfra.

Efter flere år lykkedes det dog for Zill som sammen med sin hær af mekaniske tropper tager tilbage til Oriana for at tage hævn ved at kidnappe den smukke prinsesse. Prinsessen prøve at stikke af ved hjælp af et specielt transportmiddel, som kan transportere hende til vores verden og hente hjælp, men i sidste øjeblik fanger Zill's soldater hende. En af hendes tårer med hendes spejlbillede ender dog i transportmidlet, som nu suser til vores verden og lander hos den intetanende Felix, der nu må ud på et eventyr for at redde prinsessen.Spillelængde:  79 min.
Produktionsår:  1988
Antal Disc:  1 stk.
Sprog:  Engelsk
Undertekster:  Danske