u14065 The Message (UDEN COVER)

u14065 The Message (UDEN COVER)

u14065 The Message (UDEN COVER)

1 Stk på lager

DVD (UDEN COVER)

39,93 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om:
The Message (1976)
The Message er den største og mest kendte film, der nogensinde er lavet om islam. Med en episk tyngde skildres et vigtigt kapitel i vores verdenshistorie - en unik og vigtig beretning om oprindelsen af en af verdens største religioner.

Mekka omkring år 600 er en by i forfald, kontrolleret af griske købmænd. Én eneste mand vover at konfrontere dem: Muhammed, en mand med et guddommeligt budskab fra en højere magt. Inspireret af englen Gabriel begiver Muhammed sig ud blandt folket for at sprede den nye lærdom.

Profeten Muhammed og hans tilhængere bliver forfulgt af statens ledere og tvinges til at flygte til Medina. Endnu en åbenbaring kommer fra Allah: Muhammed må skab en hær og befri Mekka fra dem, som nægter at underkaste sig islam. Sådan begynder den allerførste hellige krig...

I 1976 ville Moustapha Akkad lave den største film nogensinde om Islams oprindelse, men det væltede ind med protestaktioner fra vrede muslimer, da optagelserne startede, fordi Muhammed ifølge Islam ikke må afbildes. Hvad ingen af de vrede modstandere havde sat sig ordentlig ind i var, at Muhammed på intet tidspunkt vises i filmen, men derimod er det hans onkel Hamza, der spiller den centrale rolle!

Protesterne fik dog de finansielle bagmænd til at trække sig, så optagelserne stod stille indtil lederen af Libyen Muammar al-Gaddafi tilbød at finansiere projektet.

Moustapha Akkad forsøgte at give islam et menneskeligt ansigt, men faldt selv for fundamentalisternes sværd. I november 2005 blev Moustapha Akkad dræbt i et selvmordsbombeangreb ved en bryllupsfest i Jordan.Spillelængde:  171min.
Produktionsår:  1976
Antal DVD:  1 stk.
Sprog:  Engelsk
Undertekster:  Danske