u11342 The Cove (UDEN COVER)

u11342 The Cove (UDEN COVER)

u11342 The Cove (UDEN COVER)

1 Stk på lager

DVD (UDEN COVER)

19,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om:
The Cove (2009)
En lille japansk by har indstillet den årlige jagt på delfiner, efter at en dokumentarfilm har skabt massiv international pres. 

Indbyggerne i Taiji vil sandsynligvis sælge en del af de delfiner, der er blevet fanget til akvarier, men resten vil blive sluppet fri igen. Tidligere var de blevet slagtet, og kødet solgt. Beslutningen om at udsætte delfinerne igen blev meddelt af Taijis fiskeriforening, efter at byen er blevet udsat for massiv international kritik oven på dokumentarfilmen The Cove, der udstiller byens årlig delfindrab. Filmen afslører, hvordan tusindvis af delfiner og marsvin hvert år bliver fanget og slagtet. 

Den 69-årige Ric O'Barry, der har hovedrollen i The Cove, glæder sig over, at udlandets pres har givet resultat. Han håber på, at byen på sigt vil indføre fuldt stop for fangst af delfiner. Ric O'barry og hans gruppe er både modstandere af slagtningen af delfiner og videresalg af levende delfiner til akvarier. O'Barry har tidligere selv trænet delfiner, men fortryder nu sin medvirken til at gøre optrædende delfiner populære i akvarier og temaparkerSpillelængde:  88 min.
Produktionsår:  2009
Antal Disc:  1 stk.
Sprog:  Engelsk/Japansk
Undertekster:  Danske