u2766 The Matrix Revolutions (UDEN COVER)

u2766 The Matrix Revolutions (UDEN COVER)

u2766 The Matrix Revolutions (UDEN COVER)

2 Stk på lager

DVD (UDEN COVER)

4,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om:
The Matrix Revolutions (2003)
I den chokerende slutning på The Matrix Reloadedtog Neo (Keanu Reeves) endnu et skridt i den rejse mod sandheden, der tog sin begyndelse i den første Matrix-film. Men forandringen fra uvidenhed til erkendelse har drænet ham for kræfter og bragt ham i et vildland mellem Matrix og maskinernes verden. Mens Trinity (Carrie-Anne Moss) våger over Neos komatøse krop, kæmper Morpheus (Laurence Fishburne) med mistanken om, at Den Udvalgte, som han har bygget sin fremtid på, blot er endnu et kontrolsystem skabt af arkitekterne bag Matrix.

I det sidste og eksplosive kapitel i Matrix-trilogien,The Matrix Revolutions, når krigen mellem menneskeheden og maskinerne sit voldsomme højdepunkt: Krigerne i Zion – med modige mennesker som Zee (Nona Gaye) og Kid (Clayton Watson) i front – kæmper for at holde sentinellerne ude, mens hæren af maskiner borer sig ind i deres barrikader. Med udsigt til tilintetgørelse kæmper den sidste bastion af mennesker ikke blot for deres egne liv, men også for selve menneskehedens fremtid.
    
Men et ukendt element ødelægger kampen indefra: Det defekte program Smith (Hugo Weaving) har på snedig vis kidnappet en af Zions beboere, Bane (Ian Bliss). For hvert sekund der går, bliver Smith mere og mere magtfuld. Han er nu uden for selv maskinernes kontrol og truer også med at ødelægge deres imperium sammen med den virkelige verden og Matrix. Oraklet (Mary Alice) tilbyder at give Neo sine sidste råd og forudsigelser, og Neo tager imod, selv om han ved, at hun er et program, og at hendes ord derfor kan være endnu et lag af falskhed i Matrix' store skema.

Med Niobes (Jada Pinkett Smith) hjælp tager Neo og Trinity længere, end noget menneske har været – en farefuld rejse hen over Jordens svedne overflade og ind i hjertet af den truende Machine City. I den enorme, mekaniserede metropolis møder Neo den ultimative magt i maskinernes verden – Deux Ex Machina – og indgår en aftale, der er det eneste håb for en døende verden.

Krigen vil ende i nat, og Neo og to civilisationers skæbne er uløseligt bundet sammen med hans fatale konfrontation med Smith.

Alt, der har en begyndelse, har en afslutning.Spillelængde:  129 min.
Produktionsår:  2003
Antal Disc:  1 stk.
Sprog:  Engelsk
Undertekster:  Danske