u16106 En Soap (UDEN COVER)

u16106 En Soap (UDEN COVER)

u16106 En Soap (UDEN COVER)

1 Stk på lager

DVD (UDEN COVER)

39,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om:
En Soap
Charlotte (Trine Dyrholm) har netop forladt sin kæreste gennem flere år, Kristian (Frank Thiel), og er flyttet ind i den første og bedste lejlighed. Her bor hun mellem flyttekasser og bare vægge. Der er en livlig trafik af mænd ind og ud af hendes lejlighed, men ingen af dem bliver lukket ind i hendes liv. En dag, da hun har brug for hjælp til at flytte sin seng, ringer hun på hos underboen, den transseksuelle Veronica (David Dencik).

Veronica bor alene med sin hund i en rodet og forsumpet lejlighed, ladet med romantisk tørst. Han følger trofast med i en amerikansk soap og bruger tid på at sminke og barbere sin mandighed af ben og ansigt. Også hos Veronica er der et rend af mænd ind og ud af lejligheden. Veronica betjener nemlig andre mænd sexuelt for penge. Indimellem får han besøg af sin enerverende mor (Elsebeth Steentoft), men ellers holder han sig for sig selv og afventer utålmodigt et svar på sin ansøgning om at skifte køn. 
    
Nu bliver selvmordsforsøg, hundepasning, en amerikansk soap og et nyt gardin ingredienserne i en umiddelbart håbløs romance. Veronica fører Charlotte ind i soapens vidunderlige verden af kærlighed og intriger, mens deres eget forhold ikke mangler drama. Til begges overraskelse og afsky tiltrækkes de af hinanden. Sidelæns og nølende forfølger de deres følelser.Spillelængde:  103 min.
Produktionsår:  2006
Antal Disc:  1 stk.
Sprog:  Engelsk
Undertekster:  Danske