u10014 Rygtet Siger (UDEN COVER)

u10014 Rygtet Siger (UDEN COVER)

u10014 Rygtet Siger (UDEN COVER)

2 Stk på lager

DVD (UDEN COVER)

19,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om:
Rygtet Siger (Rumor Has It)
Sarah Huttinger (Jennifer Aniston) er i syv sind. Hun har lige sagt ja til at gifte sig med sin kæreste, Jeff (Mark Ruffalo), men er rædselsslagen over at skulle gennemføre det. Hendes journalistiske karriere er nærmest gået i koma på The New York Timesdødsannonce-redaktion. Og nu vil hendes søster, Annie (Mena Suvari), kaste sig ud i den hellige ægtestand med sin tennispartner og tvinger derved Sarah hjem til Pasadena, Californien, for at deltage i brylluppet... hvilket desværre medfører, at hun må tilbringe tid med sin familie. 
    
Så langt tilbage hun kan huske, har Sarah været familiens sorte får uden at føle sig specielt knyttet til nogen som helst. Selv om hun elsker sin far og søster, har hun meget vanskeligt ved at forstå deres smalsporede tilværelse centreret omkring fashionable countryclubs og evindelige tenniskampe. For Sarah er kvalitetstid med familien ensbetydende med et angstfremkaldende blik på den kedsommelige, fastlåste tilværelse, hun i ånden ser rullet frem som et endeløst, ensfarvet tæppe foran sig. 
     Det eneste, der gør opholdet nogenlunde tåleligt, er gensynet med hendes livlige mormor, Katharine (Shirley MacLaine), der mere end antyder, at Sarah ikke er den første i familien, der har fået kolde fødder. Rent faktisk forsvandt Sarahs - nu afdøde - mor 30 år tidligere med en mystisk ung mand, kun et par dage før brylluppet med Sarahs far. Sjovt nok cirkulerede der kort tid efter på egnen et skandaløst rygte om en ung kvinde fra Pasadena, der var stukket af med en ung mand, som også havde haft en affære med hendes mor. Rygtet blev til en roman, der senere blev til en berømt film. Og nu, midt i sin søsters bryllupsforberedelser, bliver det pludselig meget vigtigt for Sarah at finde en kopi af den klassiske 1967 film, The Graduate. For det er med gru gået op for hende, at det er mere end sandsynligt, at hendes egen familie har leveret historien til filmen med Katharine som den ældre kvinde og Sarahs egen mor som den unge mands sande kærlighed... Hvilket efterlader et stort åbent spørgsmål: Hvem er så den unge mand? 

Da det går op for Sarah, at den gamle historie kan være nøglen til hendes egen manglende identitet, smider hun Jeff på et fly til New York. Hun rejser selv til San Francisco for at finde sin mors gamle klassekammerat, Beau Burroughs (Kevin Costner), der nu er en berømt internet-milliardær...Spillelængde:  92 min.
Produktionsår:  2002
Antal DVD:  1 stk.
Sprog:  Engelsk
Undertekster:  Danske