Spider-man 1-3 - 3 disc

Spider-man 1-3  -  3 disc

Spider-man 1-3 - 3 disc

2 Stk på lager

Brugt DVD

59,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om:
Spider-man 1-3  -  3 disc

Spider-Man (2002)
Gå ikke glip af den fantastiske rejse til Spider-Mans verden, som er mesterligt bragt til live på Blu-Ray i ægte HD. Peter Parker er en helt almindelig teenager men bliver omdannet til en ualmindelig superhelt, da han bliver bidt af en radioaktiv edderkop. Peters elskede onkel bliver brutalt myrdet under et røveri, og den unge Peter sværger at gøre alt for at hævne hans død. I sin egenskab af "Spider-Man" begiver Peter sig nu ud i den kriminelle underverden, hvor han krydser klinger med den onde superskurk "Green Goblin". 

Spider-Man 2 (2004) 
Den generte og nørdede gymnasiedreng Peter Parker drømmer i smug om den smukke pige Mary Jane. På en skoleudflugt, hvor Peter Parker og hans klassekammerater præsenteres for et projekt med edderkopper, bliver Peter bidt af en genmanipuleret edderkop. Dette bliver hans skæbne, og snart undergår han en fantastisk forvandling! Han han pludselig fået edderkoppens adræthed, styrke og evnen til at klatre på vægge og loftet. Som superhelten Spider-Man får Peter sig dog hurtigt en fjende i den bindegale millionær Norman Osborn, der via eksperimenter forvandler sig til Den Grønne Goblin, der har sat sig for at ødelægge byen. Den ultimative kamp mellem det gode og det onde kan begynde! 

Spider-Man 3 (2007)
Spider-Mans hemmelighed er blevet afsløret både for Mary Jane og Harry, og Spider-Man må tage konsekvenser af hans handlingerne og for forholdet til Mary Jane. Desværre har deres nye og meget offentlige kærlighed nogen uheldige bivirkninger, ikke mindst er hans boss fast besluttet på at gøre hans liv til et helvede, da han har snuppet Mary Jane fra hans egen søn. Det hjælper heller ikke, at Jameson har hyret en ung reporter ved navn Eddie Brock, for at finde ud af hvorfor Mary Jane har dumpet hans søn til fordel for Peter - hvad er Parker's hemmelighed?


Spillelængde:  350 min.
Produktionsår:  2002/2004/2007
Antal Disc:  3 stk.
Sprog:  Engelsk
Undertekster:  Danske