Vi På Krageøen 2

Vi På Krageøen 2

Vi På Krageøen 2

1 Stk på lager

Brugt DVD

49,94 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om:
Vi På Krageøen 2
"Gå ned til Strandvejskajen i Stockholm en sommermorgen og se, om der ligger en lille hvid skærgårds- båd med navnet Krageøen 1. Hvis der gør, så er det den rigtige båd, og så skal man bare gå om bord." 

En smuk junidag stiger familien Melkerson ombord på den båd, som skal sejle dem til Krageøen, som ligger yderst i øhavet i stockholms skærgård. Her bor Trunte sammen med hunden Bådsmand, sine forældre og sine to storesøstre Teddy og Freddy. denne sommer lærer Trunte familien Melkerson at kende med den jævnaldrende dreng Pelle, hans storebrødre Niklas og Johan, deres far, som er enkemand og kaldes farbror Melker samt datteren Malin, det ældste barn i familien. 

Livet på Krageøen byder på mange spændende eventyr: havsnød, skattejagter, smuglere og meget andet! Astrid Lindgrens Vi på Krageøen handler om livet på øen Krageøen i Stockholms skærgård. Efter at have haft et sommerhus i skærgården i mere end 30 år mente Astrid Lindgren, at hun kendte miljøet tilstrækkeligt godt til at skrive om det. Vi på Krageøen er den eneste af Astrid Lindgrens fortællinger, der er skrevet direkte til tv.Spillelængde:  56 min.
Produktionsår:  1964
Antal Disc:  1 stk.
Sprog:  Dansk
Undertekster:  Danske