Emil Fra Lønneberg Boks - 3 disc

Emil Fra Lønneberg Boks  -  3 disc

Emil Fra Lønneberg Boks - 3 disc

1 Stk på lager

Brugt DVD

119,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen


Kort om filmen:
Emil Fra Lønneberg Boks  -  3 disc

Emil Fra Lønneberg (Emil I Lönneberga) (1971)
Gense Emils mest fantastiske numre, som fx da han stak hovedet ned i suppeterrinen og ikke kunne få det op igen. Eller da han hejste sin lillesøster Ida op i flagstangen, eller den nat, han ville fange en rotte, men satte fælden ved sin fars sko, så han fik tåen i klemme. Og den jul han inviterede alle fra fattighuset til gilde, mens forældrene var ude. Emil laver alle de numre, som vi enten selv har lavet eller følt trang til at gøre.

Nye Løjer Med Emil Fra Lønneberg (Nya Hyss Av Emil I Lönneberga) (1972)
"EEEMIIIIL", skriger far Anton. Så ved hele Lønneberg, hvem det gælder - og at Emil er på vej over i skuret. Hele Lønneberg er bekymrede for, hvad der dog skal blive af skarnsknægten. Men da Emils bedste ven - karlen Alfred - bliver alvorligt syg, er det Emil, der spænder hesten for slæden, og i voldsom snestorm kører ham til lægen. For en gangs skyld er far Anton stolt af sin dygtige dreng. Men det varer ikke længe.

Emil Og Grisebassen (Emil Och Griseknoen) (1973)
Emil laver flere galestreger, end der er dage i året, siger hans mor. Men han får nu også tid til andre ting. På auktionen i Backorva sker der flere mærkelige ting for Emil. Men det mest mærkelige sker, da Emil redder en lille nyfødt gris. Emil får lov at beholde grisen. Han passer godt på den , men ikke nok med det, han lærer den at sidde pænt, at hoppe højt og mange andre kunster. Og hvem havde dog troet, at en lille smålandsgris kunne lære sådan noget!


Medvirkende:
Jan Ohlsson
Lena Wisborg
Allan Edwall
Emy Storm
Björn Gustafson
Maud Hansson


Stregkode
: 5706710022497
Releasedato: 2013-05-14
Antal Diske: 3
Spilletid: 288 min.
Censur: for alle
Region: 2
Lydformat: Dolby Digital 2.0
Billedformat: 1.77:1 WideScreen 16:9
Sprog: Dansk
Undertekster: Ingen