Gossip Girl: Sæson 2

Gossip Girl: Sæson 2

Gossip Girl: Sæson 2

1 Stk på lager

Brugt DVD

9,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen


Kort om filmen:
Gossip Girl: Sæson 2

Velkommen til New Yorks øvre East Side, hvor de unge, rige og smukke mødes ved velgørenhedsarrangementer og fester hos deres velhavende forældre samt forsøger at holde styr på deres altid dramatiske kærlighedsliv. 
    
Blair Waldorf (Leighton Meester) er en af prinsesserne på en elitær privatskole, og i hendes omgangskreds bliver der set med misundelse på hendes flotte kæreste, Nate Archibald (Chace Crawford), samt det forhold, at hun er på vej til sit drømmeuniversitet, Yale. Men Blairs tilsyneladende så perfekte tilværelse bliver bragt ud af kurs, da hendes tidligere bedste veninde Serena van der Woodsen (Blake Lively) vender tilbage efter at være blevet smidt ud af en kostskole. Serenas tilbagekomst får lidt efter lidt Blairs tilværelse til at slå revner og truer med at afsløre for alle og enhver, at hendes liv måske ikke er den rene idyl. 
     
Gossip Girl er baseret på en populær serie af ungdomsbøger, og tv-serien er skrevet af bl.a. Josh Schwartz og Stephanie Savage, der tidligere har stået bag bl.a. Orange County.

Medvirkende:
Blake Lively
Leighton Meester
Penn Badgley
Chace Crawford
Taylor Momsen

Originale stemmer:
Kristen Bell


Stregkode
: 5051895040713
Releasedato: 1970-01-01
Original titel: Gossip Girl: The Complete Second Season (2008-2009)
Antal Diske: 7
Spilletid: 1017 min.
Censur: over 7 år
Region: 2
Lydformat: Dolby Digital 2.0 Engelsk
Billedformat: 1.78:1 WideScreen 16:9
Sprog: Engelsk
Undertekster: Dansk, Svensk, Norsk, Finsk, Engelsk