Støv-Samlingen - 4 disc (alle 4 film)

Støv-Samlingen  -  4 disc (alle 4 film)

Støv-Samlingen - 4 disc (alle 4 film)

1 Stk på lager

Brugt DVD

199,94 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om:
Støv-Samlingen  -  4 disc (alle 4 film)

Støv Paa Hjernen 
Vicevært Thomsen (Dirch Passer) med Storm P-vækkeuret holder styr på alt og alle i etageejendommen i det nye sovebykvarter, hvorfra skaffedyrene haster til arbejde i den store by, mens husmødrene herser med kost og spand. Men kønsrollerne står for skud, og ugifte Mona Lisas (Hanne Borchsenius) dejlige smil sætter Thomsens og alle andre mænds hjerter i brand. Elegante Bodil (Helle Virkner) mistænker manden for sidespring, og håndfaste Rigmor (Bodil Udsen) holder lille Thorbjørn (Ove Sprogøe) i kort snor. Om aftenen samles mændene til hemmeligt møde nede i kælderen. 

Det Støver Stadig 
Det støver stadig er den anden film i Sagas populære "Støv-serie" (Støv på hjernen, Det støver stadig,Støv for alle pengene og Passer passer piger). Atter stod Arvid Müller og Aage Stentoft for det festlige manuskript, der introducerede nye sæder og skikke på det danske boligmarked. Man genkender let det lille samfund i "sove-byen", men store omvæltninger har fundet sted siden sidst, for beboerne på Solvænget har - med kommunestøtte - købt den ejendom, de bor i, og hustruerne har (som noget helt nyt) måttet tage arbejde for at klare økonomien!
    
Helt forrygende er fru Rigmor Hansen (Bodil Udsen) som bestyrerinde af et Quick-vaskeri. Hendes "sandheder" om det nye dagligliv i Danmark sidder klokkeklart - og er evigt unge. Ejendommens første generalforsamling med gutterne i opgangen (Søren Elung Jensen, Ove Sprogø, Karl Stegger, Henning Palner og vicevært Dirch Passer) og aflæggelse af første års regnskab er gyldne scener fra dansk familiefilms guldalder. 

Støv For Alle Pengene 
Det festlige revy-forfatterpar, Ida og Bent From, skrev manuskriptet til Støv for alle pengene - den tredie film i Sagas populære "Støv-serie" (Støv på hjernen, Det støver stadig, Støv for alle pengene ogPasser passer piger). Tiden var nu den, at alt det smarte ikke var smart længere, "Tilbage til naturen"-dillen havde et fast greb i alle. Alt efter fornemmelser, romantik og pengepung realiseres drømmen om "det lille hus på landet", og "tovlige" bymenneskers drømme falder i så fin tråd med mange landmænds dødtræthed over dagligdagens dont, at han griber chancen for at flytte til storbyen og få del i det moderne livs komfort. De kære beboere på Solvænget er med på dillen. De køber sommerferie-landbrug for - som Rigmor Hansen (Bodil Udsen) siger - at blive selvforsynende med friske, vitaminsprængfyldte landbrugsprodukter. Men selv om vicevært Alf (Dirch Passer) er fuld af praktisk sans, så må vore ærke-københavnere efterhånden sande, at bondens liv ikke er lutter lagkage, sommersol og lærkesang. Nyd Elith Foss som landmand Kresten Kristensen. Han var desværre en alt for sjælden gæst i den danske guldalder-film. 

Passer Passer Piger 
Et antal betagende smukke skønheds-misser gør temmelig overraskende deres entre på den berømte trappeopgang i Solvænget. Her har fruerne til dato hersket i en slags oplyst enevælde over den stakkels vicevært, Alf Thomsen, - men nu får han sin sag for. Så megen kvindelig skønhed er chokbehandling for ejendommens tyndslidte ægteskaber. Ulykkeligvis tager mændene situationen som mænd, og fruerne ser hele deres verdensbillede skride ud.
Medvirkende:
Dirch Passer
Helle Virkner
Poul Reichhardt
Jan Priiskorn-schmidt
Sigrid Horne-rasmussen
Ove Sprogøe
Karl Stegger
Søren Elung Jensen


Stregkode
: 5708758692915
Releasedato: 2012-08-28
Original titel: Støv På Hjernen (1961) / Det Støver Stadig (1962) / Støv For Alle Pengene (1963) / Passer Passer Piger (1965)
Antal Diske: 4
Spilletid: 357 min.
Censur: for alle
Region: 2
Lydformat: Dolby Digital 1.0 (mono)
Billedformat: 1.33:1 FullScreen 4:3
Sprog: Dansk
Undertekster: Danske