Gossip Girl: Den Komplette Serie

Gossip Girl: Den Komplette Serie

Gossip Girl: Den Komplette Serie

2 Stk på lager

Brugt DVD

129,94 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om:
Gossip Girl: Den Komplette Serie
Velkommen til New Yorks øvre East Side, hvor de unge, rige og smukke mødes ved velgørenhedsarrangementer og fester hos deres velhavende forældre samt forsøger at holde styr på deres altid dramatiske kærlighedsliv. 
    
Blair Waldorf (Leighton Meester) er en af prinsesserne på en elitær privatskole, og i hendes omgangskreds bliver der set med misundelse på hendes flotte kæreste, Nate Archibald (Chace Crawford), samt det forhold, at hun er på vej til sit drømmeuniversitet, Yale. Men Blairs tilsyneladende så perfekte tilværelse bliver bragt ud af kurs, da hendes tidligere bedste veninde Serena van der Woodsen (Blake Lively) vender tilbage efter at være blevet smidt ud af en kostskole. Serenas tilbagekomst får lidt efter lidt Blairs tilværelse til at slå revner og truer med at afsløre for alle og enhver, at hendes liv måske ikke er den rene idyl. 
     
Gossip Girl er baseret på en populær serie af ungdomsbøger, og tv-serien er skrevet af bl.a. Josh Schwartz og Stephanie Savage, der tidligere har stået bag bl.a. Orange County.

I seks skandaleramte sæsoner har den anonyme bloggers skriverier fyret op under hele Upper East Side, idet hun har afsløret overklassens hotteste hemmeligheder, udleveret deres værste planer, de lykkeligste forhold og de mest voldsomme brud. Med Gossip Girl - The Complete Series får du alle de chokerende nyheder! 


Sæson 1
Så skal du bare læse det seneste indlæg fra Manhattans berygtede blogger Gossip Girl. Hun holder øje med byens hotteste teenagere, når de tager turen fra de sædvanlige skolearrangementer til de mest overdådige, dekadente fester.

Og Serena og Blairs eksplosive venskab, Dan og Serenas spirende romance, Nate og Blairs eventyrlige forhold (eller er det virkelig det?), Chucks fjollerier og Jennys indførelse i glamourens verden giver masser af stof at skrive om!

Skaberen af The O.C. står bag de 18 afsnit i denne sæson (fordelt på fem DVD'er), som vrimler med venner, elskere og fjender. Selv de mest dunkle hemmeligheder får ikke lov at ligge begravet ret længe. Indrøm det bare - du er vild med det! 

Sæson 2
Nu går vores højt elskede Upper East Siders i 3.G, hvor dramaet når nye højder. Og det handler ikke kun om ansøgningerne til college - nye romancer (og knap så nye romancer) blomstrer op og dør ud, den næste skandale lurer altid lige om hjørnet, og alliancerne skifter hurtigere, end selv Gossip Girl kan nå at sende en opdatering. Familier og deres omdømme bygges op og styrter i grus. Deres formuer står på spil. Og selv de stærkeste venskaber kommer i modvind.

Sæson 3
Nye ansigter (bl.a. en kvindelig skuespillerelev) og kendte ansigter (Georgina vender tilbage!) bringer ny kærlighed og nye dilemmaer med sig, mens gamle hemmeligheder skaber nyt drama. Heldigvis er Gossip Girl der til at holde styr på alle løgnene, forelskelserne og skuffelserne, som venter Serena, Blair, Dan, Nate, Jenny, Chuck og Vanessa.

Sæson 4
Gossip Girl holder dig informeret om sladder, hemmeligheder og skandaler hos Manhattans elite.

Sæson 4 syder med nogle meget overraskende pardannelser og nedsmeltninger. Med løgne og bedrag omkring alle hjørner kæmper Serena, Blair, Nate, Chuck og Dan med at "holde deres venner tæt på, men deres fjendevenner tættere på." 

Sæson 5
Serena har fået det perfekte sommerjob i Los Angeles, Blair står overfor et umuligt valg mellem Prins Louis og Chuck, og Dan har et kontroversielt, litterært gennembrud mellem hænderne. Til slut truer Serenas kusine Charlies tilbagevenden med at ødelægge van der Woodsen-familien indefra. Der er ingen, der er sikre, denne sæson for alle står for skud! 

Sæson 6
Den uforglemmelige sidste sæson starter med, at Upper East Side-beboerne samarbejder om at finde Serena, Blair og Chuck genforenes med et brag, Lonely Boy Dan skriver en ny altafslørende bog, Nate har planer om at røbe Gossip Girls identitet, og Rufus' nye allierede truer Lily og hendes familie. Hvem trækker det længste strå? Og hvem er jeg? Det er en af de hemmeligheder, jeg kunne finde på at fortælle... XOXO, Gossip GirlSpillelængde:  4898 min.
Produktionsår:  2007-2012
Antal Disc:  30 stk.
Sprog:  Engelsk
Undertekster:  Danske