Savnet 1980: Yorkshire Ripper - Del 2 (Red Riding 1980)

Savnet 1980: Yorkshire Ripper - Del 2 (Red Riding 1980)

Savnet 1980: Yorkshire Ripper - Del 2 (Red Riding 1980)

1 Stk på lager

Brugt DVD

9,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om:
Yorkshire Ripper: Savnet 1980 (Red Riding 1980)
Peter William Sutcliffe, også kendt som The Yorkshire Ripper, terroriserede det nordlige England i 1970'erne, hvor han myrdede 13 kvinder og angreb adskillige flere. Sutcliffe er inspirationskilden til krimiforfatteren David Peace's 4 romaner, "The Red Riding Quartet", som han skrev i årene 1999 til 2002. Nu er tre af bøgerne filmatiseret under navnet The Red Riding Trilogy - eller på dansk, The Yorkshire Ripper Trilogy.

10-årige Clare Kemplay er forsvundet i Morley i Yorkshire. Eddie Dunford - en ung lokal journalist – mener han er på sporet af en stor sag, da flere unge piger er forsvundet fra det samme område. Hans mistanke styrkes da en anden journalist, som har arbejdet på de tidligere sager, findes dræbt.
    
West Yorkshires politi efterforsker i årene 1974-1983 en seriemorder, som går under navnet The Yorkshire Ripper. Presset på myndighederne er stort, for morderens ofre har indtil videre været børn, men opklaringsarbejdet besværes af interessekonflikter indenfor politiets egne rækker.

The Yorkshire Ripper har terroriseret regionen i seks år. Sagen er blevet lidt af et mareridt for West Yorkshire-politiet, og centrale myndigheder sender en mand for at undersøge politiets arbejde. Imens arbejder inspektør Hunter og hans team ud fra en teori om, at drabene ikke kun er én mands værk.
    
I anden del af trilogien fortsætter The Yorkshire Ripper med at udfordre myndighederne. Der er nu gået seks år siden Clare Kemplays forsvinden, og politiet får mistanke om flere gerningsmænd, men korruption hos ordensmagten forpurrer opklaringsarbejdet. Spillelængde:  93 min.
Produktionsår:  2009
Antal Disc:  1 stk.
Sprog:  Engelsk
Undertekster:  Danske