The Dark Is Rising + Eragon - 2 disc

The Dark Is Rising + Eragon  -  2 disc

The Dark Is Rising + Eragon - 2 disc

1 Stk på lager

Brugt DVD

29,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om:
The Dark Is Rising + Eragon  -  2 disc

The Dark Is Rising
Familien Stanton er flyttet fra deres velkendte og trygge omgivelser i USA til en lille og fremmed by i England. Hvad de ikke ved er, at deres familie faktisk har dybe rødder i byen – rødder, som rækker flere århundreder tilbage. Ej heller, at den yngste søn, Will Stanton (Alexander Ludwig) – som er i gang med at vænne sig til sin nye skole og finde ud af jargonen i sin nye vennekreds – i virkeligheden er udset til at være helten i en århundredgammel kamp mellem lysets forkæmpere og mørkets skumle soldater. 
    
Will finder ud af, at han rent faktisk er den sidste i rækken af krigere, kaldet De Gamle (The Old Ones), som anføres af Merriman (Ian McShane) og Miss Greythorne (Frances Conroy). Hver især tager de Will under deres vinger og vejleder ham på hans rejse som Den Udvalgte (The Seeker). Her får han brug for sine særlige kræfter, når han skal finde de seks tegn, som er skjult i hver sin tidsalder, og ved hjælp af dem genoprette balancen mellem lyset og mørket. 
    
Som Miss Greythorne forklarer Will: "Du har en lod i noget, som har ventet på dig hele dit liv. Vi, De Gamle, er Lysets tjenere. Den Sorte Rytter er Mørkets tjener. Lyset skaber - Mørket nedbyder. Du er Den Udvalgte, Will. Det er dig, der må hente Lysets magt tilbage." At han på én gang føler sig fremmed over for det hele og samtidig genkender det, fortæller hun ham, er et led i planen. "Du er noget særligt, Will – en Stanton, der er vendt tilbage til dette sted. Den syvende søn af en syvende søn." 
    
Will begiver sig ud på sit livs rejse – og bruger sine kræfter på at rejse gennem tiden, få ting til at flyve og udvise overnaturlig styrke i kampen mod det onde, som er repræsenteret af den gådefulde Sorte Rytter (Christopher Eccleston). Mens Den Sorte Rytter forsøger at indhylle verden i kulde og mørke, kæmper Will mod sig selv og alle de mørke kræfter, som slippes løs mod ham. Og selv om han tvivler på sig selv og sine evner, så står De Gamle klar til at forsikre ham om at: "Selv det mindste lys kan skinne i mørket."

Eragon
Eragon er en helt almindelig 15-årig dreng, der en dag finder noget, han tror, er en skinnende blå sten. Eragon samler stenen op og tager den med hjem til sin onkels hus. Det viser sig, at stenen er et drageæg, og kort tid efter udklækkes en lille drageunge, som Eragon navngiver Saphira. 
    
En dag bliver Eragons hjem angrebet af de fjendtlige Ra’zacs, og hans onkel bliver slået ihjel. Sammen med en mystisk gammel historiefortæller ved navn Brom påbegynder Eragon og Saphira en søgen efter de undslupne Ra'zacs for at hævne onklens død. 
    
Brom bliver Eragons læremester. På deres rejse lærer han både Eragon at slås med sværd og magiens svære kunst. Brom afslører også den århundrede gamle legende om Rigets Drageryttere og deres utallige myrderier, anført af den onde Konge Galbatorix. Efter en lang rejse fuld af eventyr og oplevelser bliver Eragon og Brom pludselig overrasket af et bagholdsangreb fra Ra’zac. 
    
Eragons liv reddes af den unge kriger, Murtagh. Han er søn af Morzan, der var den første gode Dragerytter, men som sidenhen blev omvendt til det onde af Galbatorix. Murtagh beviser sit værd ved at redde Eragon fra fængsling i byen Gil’ead. I deres fælles flugt møder Eragon og Murtagh den smukke elverkvinde, Arya. Hun var den oprindelige vogter over Eragons drageæg. Arya er blevet forgiftet af Galbatorix’ mænd, og den eneste modgift er at tilslutte sig Varden. Varden er den sidste styrke, der stadig står sammen i kampen mod den onde konge. 
    
Eragon, Murtagh, Saphira og Arya beslutter sig derfor i fællesskab for at finde Varden. Men nogen er fulgt efter dem – og med den onde hærfører, Durza, i spidsen angriber Galbatorix’ hær.


Spillelængde:  94+104 min.
Produktionsår:  2007/2006
Antal Disc:  2 stk.
Sprog:  Engelsk
Undertekster:  Danske