Musik På Loftet Og Andre Historier

Musik På Loftet Og Andre Historier

Musik På Loftet Og Andre Historier

1 Stk på lager

Brugt DVD

39,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen


Kort om filmen:
Musik På Loftet Og Andre Historier
Caprino DVD 3
Filmene på denne DVD-udgave er alle fuldstændig nyrestaurerede. De er aldrig tidligere blevet vist med en sådan stabilitet, skarphed og farve. Alle scener i filmene er manuelt tilpasset til det nye, brede billedformat på tv og nogle udvalgte scener er faktisk manuelt og kunstnerisk udvidet for ikke at miste billedinformationen. Lyden er også bearbejdet til stereo og Dolby Digital 5.1.

Musik På Loftet
Musik på Loftet er et fantastisk musikalsk fantasieventyr om Lars og Lotte, som i en drøm får lov til at være med til en masse spændende ting på deres fars loft.

Askeladden Og De Gode Hjælpere
Askeladden møder en mand i skoven som tak for hjælp for sin godhed får han et skib, som kan sejle lige så godt i luften, som på vand.

Rævens Enke
Rævens Enke er meget smuk, som hun sidder der i sin hytte og venter på sine friere, den store bjørn, den vrede ulv og den hjælpsomme ræv.

Den Syvende Far I Huset
En vandringsmand har store problemer med at finde husly for natten, men han kommer til sidst frem til en stor smuk gård, hvor der er syv fædre i huset, så det bliver svært at få et svar.


Spillelængde:  63 min.
Produktionsår:  1950-1966
Antal Disc:  1 stk.
Sprog:  Dansk
Undertekster:  Ingen