The Nazi War Machine Of WWII - 5 disc

The Nazi War Machine Of WWII  -  5 disc

The Nazi War Machine Of WWII - 5 disc

1 Stk på lager

Brugt DVD

99,94 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om:
The Nazi War Machine Of WWII  -  5 disc
Dette er historien om tilblivelsen af den nazistiske krigsmaskine. Tyske soldater med rødder i Freikorps og gadebander samledes i Sovjetunionen for at træne og skabe en hemmelig hær, uden opsyn fra første verdenskrigs sejrsherrer. Med portrætter af enheder som Panzer Korps, det magtfulde Luftwaffe og det frygtede SS, går dette boxsæt i dybden med den militære kraft, der udviklede sig til et rædselsregime i Europa under anden verdenskrig.

Disc 1: Dass Heer
Den tyske hær udviklede sig på baggrund af Sturmabteilung (SA), en paramilitær organisation som fungerede under det tyske nazistparti, til Panzer Division og endelig til kampens store taber.

Disc 2: Die Luftwaffe
Det tyske luftvåben, dets taktikker og dets erfaringer fra engagementet i den spanske borgerkrig kulegraves sammen med Herman Görings Panzer Division og grupperne med anti-luftskyts.

Disc 3: Die Kriegsmarines
Den tyske flåde består af enorme slagskibe, men også under overfladen lurer fjenden, hvilket ubådskrigen i Atlanterhavet slag fast.

Disc 4: Schutzstaffel (SS)
Den paramilitære gruppe SS voksede hastigt og blev en af de største og mest magtfulde organisationer i Nazi-Tyskland. Medlemmerne var 'nazi-eliten' - særligt udvalgte hvis ariske gener underbyggede ønsket om en raceren hær, og hvis loyalitet mod Hitler ikke kunne betvivles.

Disc 5: Hitlerjugend
I 1943 begyndte nazi-ledere at rekruttere unge mænd til Hitler Jugend. Organisationen blev en militærreserve, hvorfra der kunne trækkes på arbejdskraft fra de 16-18 årige, efter at Tyskland havde lidt store tab i krigens første år.


Spillelængde:  600 min.
Produktionsår:  2007
Antal Disc:  5 stk.
Sprog:  Engelsk
Undertekster:  Danske