u14112 Kronprinsessen - 2 disc (UDEN COVER)

u14112 Kronprinsessen  -  2 disc (UDEN COVER)

u14112 Kronprinsessen - 2 disc (UDEN COVER)

2 Stk på lager

DVD (UDEN COVER)

19,94 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen


Kort om filmen:
Kronprinsessen (Kronprinsessan)
Hanne-Vibeke Holsts bestseller Kronprinsessen - en samtidsskildring af politiske intriger i magtens korridorer og en kvindes valg mellem karriere og familie.

Serien er instrueret af danske Kathrine Windfeld, som har været instruktørassistent på Ørnen og Rejseholdet.

Charlotte Ekeblad er midt i 30erne. Hun er veluddannet, gift med Thomas, mor til to børn, og står ved en skillevej i livet: Hun har sagt sit job op som generalsekretær for miljøorganisationen Friends of Nature og har pakket kufferterne, for at kunne følge med sin mand til Uganda, hvor han er blevet udstationeret. Nu handler det om hans karriere. Men så en aften ringer telefonen. 

Det er statsministeren, der ringer med et tilbud, hun ikke kan afslå: Charlotte skal være miljøminister i hans nye regering og puste nyt liv i ministeriet. 

Men ikke alle er begejstrede for denne udefra kommende trussel, og vel inde i magtens centrum må hun sande, at medaljen har en bagside: Mediernes bevågenhed, politiske rævekager og partifællernes svigt. Da hendes før så lykkelige ægteskab begynder at krakelere, må hun spørge sig selv, om prisen alligevel ikke er for høj. 

Kronprinsessen er instrueret af danske Kathrine Windfeld, som er uddannet fra den polske filmskole i Lodz. Hun har tidligere instrueret novelle- og dokumentarfilm, og har været instruktørassistent på Ørnen og den svenske drama-serie Mordkommissionen. 

I hovedrollen som Charlotte Ekeblad ses Alexandra Rapaport, som er ansat på teatret Dramaten i Stockholm. Hun har medvirket i en lang række film, bl.a. Tsatsiki, hvor hun spillede både moren og politibetjent. 

Indeholder alle 4 afsnit fordelt på 2 stk. DVD'er

Medvirkende:
Alexandra Rapaport
Suzanne Reuter
Reine Brynolfsson
Kenneth Milldoff
Ulf Friberg


Stregkode
: 5706710110637
Releasedato: 2006-04-11
Original titel: Kronprinsessan
Antal Diske: 2
Spilletid: 232 min.
Censur: over 11 år
Region: 2
Lydformat: Dolby Digital 5.1
Billedformat: 4:3 Fullscreen
Sprog: Svensk
Undertekster: Danske