u19954 Man Of Steel (UDEN COVER)

u19954 Man Of Steel (UDEN COVER)

u19954 Man Of Steel (UDEN COVER)

1 Stk på lager

DVD (UDEN COVER)

59,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om:
Man Of Steel
Næsten øjeblikkeligt efter, at drengen Kal-El er født, på planeten Krypton, tager hans forældre - videnskabsmanden Jor-El (Russell Crowe) og moderen Lara Lor-Van (Ayelet Zurer) - det næsten umulige valg at sende deres søn ud i rummet i et forsøg på at sikre overlevelsen af Kryptons race. Kal-El lander med sit rumskib på planeten jorden, på en gård i byen Smallville, Kansas, hos parret Jonathan (Kevin Costner) og Martha Kent (Diane Lane), der giver ham navnet Clark og opdrager ham som deres egen søn, velvidende at de har at gøre med en exceptionel dreng med exceptionel styrke. 

Imidlertid er Clark ikke i stand til helt at skjule sine overnaturlige evner, som Jonathan Kent ellers har rådet ham til, og som ung mand rejser han væk fra de stadig mere mistænksomme Smallville-indbyggere og ud på en ensom færd, i en metaforisk ørken af skiftende jobs og følelsesmæssig isolation i sin søgen efter, hvem han er. På et job på Nordpolen møder Clark sin fars halogram i en tundra, og han fortæller Clark hans historie og det tunge ansvar, der hviler på hans skuldre. Den kompromisløse journalist Lois Lane (Amy Adams) overværer Clarks ekstraordinære evner i tundraen og kommer derved på sporet af en historie om, at der findes fremmed liv på jorden. 

Hvorvidt historien skal bringes eller ej, og konsekvenserne, det kan have, hvis den gør, forbliver dog en hypotetisk diskussion, da General Zod (Michael Shannon) og hans empatiforladte krigere fra Krypton i et forsøg på at sikre racens overlevelse indvaderer Jorden og offentligt afslører Clarks sande identitet. Zod kræver, at Clark træder frem inden for 24 timer. Hvis ikke, “watch this world suffer the consequences”. Clark står nu over for sit livs sværeste valg: Skal han sikre sin races overlevelse eller blive et symbol på håb for menneskeheden?



Spillelængde:  142 min.
Produktionsår:  2013
Antal Disc:  1 stk.
Sprog:  Engelsk
Undertekster:  Danske