Adolf Hitler: The Rise & Fall Of The Third Reich - 4 disc

Adolf Hitler: The Rise & Fall Of The Third Reich  -  4 disc

Adolf Hitler: The Rise & Fall Of The Third Reich - 4 disc

2 Stk på lager

Brugt DVD

39,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om:
Adolf Hitler: The Rise & Fall Of The Third Reich  -  4 disc
Denne unikke samling af dokumentarfilm stammer fra de tyske arkiver, som rummer autentisk filmmateriale fra Anden Verdenskrig. 

Disc 1: The Life Of Adolf Hitler
Denne kritikerroste dokumentar, produceret af Paul Rotha, fortæller om Hitlers liv fra Versailles-traktaten til hans selvmord i bunkeren under Berlin. 

Disc 2: The NSDAP – Hitlers Political Movement
"Deutschen Arbeiterpartei" blev stiftet i 1920. Dets medlemstal steg hurtigt til 8,5 millioner. NSDAP kører hurtigt sine politiske modstandere ud på et sidespor. Med militær støtte af SA og SS blev Nationalsocialisterne den dominerende faktor i Tyskland. 

Disc 3: Hitler Jugend
Da Von Schirach udnævnes til “Jugend Führer des Deutschen Reichs” i 1933, vokser organisationen hurtigt til en uhyrlig krigsmaskine bestående af børn. I 1939 bliver det befalet ved lov, at alle, der er fyldt 17 år, skal være medlem. I 1941 sættes aldersgrænsen helt ned til 10 år. Mange af disse børn endte i det berygtede SS. I denne dokumentar følger vi disse børns udvikling fra uskyldige spejdere til børnesoldater og til sidst til det frygtede SS. 

Disc 4: The Secret Film Archive Of Eva Braun
Eva Braun, Adolf Hitlers elskerinde, filmede livet i Berghof og på deres private rejser med et 16 mm filmkamera. Hun filmede også mange møder med datidens mest magtfulde mænd. Optagelserne blev fundet i Hitlers bunker i Berlin efter det 3. Riges fald. Her får vi for første gang et indblik i parrets privatliv. 

Hitler – Germany in colour
Denne dokumentar viser Nazityskland i farver. Disse optagelser, hvoraf mange stammer fra private tyske arkiver, giver et realistisk og gennemtrængende billede af Anden Verdenskrig. Et must for enhver samler af krigsdokumentarfilm.


Spillelængde:  370 min.
Produktionsår:  1961
Antal Disc:  4 stk.
Sprog:  Engelsk
Undertekster:  Danske
Billede: Sort/Hvid Og Farve