BBCs: En Grimasse Der Kan Passe: Det Sande Ansigt - Ansigt Til Ansigt

BBCs: En Grimasse Der Kan Passe: Det Sande Ansigt - Ansigt Til Ansigt

BBCs: En Grimasse Der Kan Passe: Det Sande Ansigt - Ansigt Til Ansigt

2 Stk på lager

Brugt DVD

19,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om:
BBCs: En Grimasse Der Kan Passe: Det Sande Ansigt - Ansigt Til Ansigt
Er det menneskelige ansigt et netværk af 44 muskler, der strækker sig over udover vores hjerneskal eller essensen af vores identitet? Alle har et ansigt, men hvad kender vi egentlig til det?
    
Dette er den sande historie om menneskets ansigt rundt om i verden. John Cleese - skuespiller og komiker, Professor at Large ved Cornell University og forfatter af bestsellers om psykologi - kombinerer intellektuel analyse med en humoristisk synsvinkel i sin beskrivelse af ansigtet: dets skabelse, funktion, seksualitet, kommunikation, identitet og opfattelse. Han bliver hjulpet af skuespillerinden og modellen Elizabeth Hurley. Andre medvirkende er bl.a. Michael Palin, Pierce Brosnan, Joan Rivers, Candice Bergen og Sir David Attenborough.
Det Sande Ansigt
Der er seks milliarder andre ansigter i verden, men dit er unikt. Det sande ansigt beskriver ansigtets udvikling over 500 millioner år og spørger: hvordan var det første ansigt, og hvorfor ser ansigtet ud, som det gør? Filmen ser på genkendelse og samhørighed, og på hvor langt nogle mennesker vil strække sig for at føle, at de hører til. Kan man stole på vidner, når de identificerer en mistænkt forbryder? Og vi møder en mand, der lider af prosopagnosi, hvilket betyder, at han er ude af stand til at genkende andre mennesker, selv sine egne børn.

Ansigt Til Ansigt
Vi afgiver hele tiden meddelelser ved hjælp af vores ansigtsudtryk, og ofte afslører vort ansigt vore sande følelser. Vi rynker på panden en brøkdel af et sekund, men det er nok til vise, at vi er utilfredse.Ansigt til ansigt fortæller historien om en lille pige, der bliver opereret, så hun kan smile og beskriver et par med ægteskabelige vanskeligheder, der får deres ansigtsudtryk analyseret for at se, hvad de egentlig føler for hinanden. Vi besøger også en japansk smileskole og en indisk latterklub!


Spillelængde:  100 min.
Produktionsår:  2001
Antal Disc:  1 stk.
Sprog:  Engelsk
Undertekster:  Danske