Teenage Caveman (2001) (Andrew Keegan)

Teenage Caveman (2001) (Andrew Keegan)

Teenage Caveman (2001) (Andrew Keegan)

1 Stk på lager

Brugt DVD

49,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om:
Teenage Caveman (2001) (Andrew Keegan)
Teenage Caveman er en stilsikker og ret usædvanlig science-fiction thriller med en imponerende række af førsteklasses unge stjerner, som f.eks Andrew Keegan (The One), Tara Subkoff (American Pie) og Richard Hillman.
    
Den kontroversielle instruktør Larry Clark (Kids) og forfatteren Christos N. Gage (The Breed) vender totalt op og ned på gysergenren med denne yderst originale film, der er spækket med vanvittige special effects fra den Oscar®-vindende monsterskaber Stan Winston. Så bid tænderne sammen og spænd sikkerhedsselen til den mest groteske og uforudsigelige rejse til en forhistorisk fremtid, du aldrig vil glemme!

David (Keegan) er dybt frustreret over sin huleboer-stammes strenge love. Han er rastløs, selvsikker og ukuelig, og den attitude ender med at give ham alvorlige problemer, da han bliver tvunget til at dræbe stammens leder, sin egen far, for at beskytte sin kæreste.
    
Nu bliver han og fem af hans teenagevenner forvist til de farlige og uudforskede egne uden for hulen, hvor de hurtigt opdager, at den “gamle” verden, de kun har drømt om, har udviklet sig uden dem – til et kompliceret, forførende og i sidste ende rædselsvækkende mareridt hinsides deres vildeste fantasi.


Spillelængde:  86 min.
Produktionsår:  2001
Antal Disc:  1 stk.
Sprog:  Engelsk
Undertekster:  Danske