Red Riding Hood

Red Riding Hood

Red Riding Hood

2 Stk på lager

Brugt Blu-Ray

99,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen


Kort om filmen:
Red Riding Hood
Instruktøren af Twilight og Thirteen, Catherine Hardwicke, er tilbage på velkendt ungdomsfilmgrund med fantasy-thrilleren og trekantsdramaet Red Riding Hood, en mørk nyfortolkning af fortællingen om Rødhætte, sat i en tid, der giver mindelser til middelalderen. 
Beboerne i den lille by Daggerhorn har i flere år opretholdt en skrøbelig våbenhvile med den varulv, der strejfer omkring i skovene ved hver fuldmåne, ved en gang om måneden at ofre et dyr, der kan stille dens appetit. Men under en blodrød måne ændrer varulven indsatsen ved at tage livet af en af byens indbyggere, Lucie. 
    
Lucie er den ældre søster til Valerie (Amanda Seyfried), en ung, smuk kvinde, som er forelsket i den fattige brændehugger Peter (Shiloh Fernandez). Valerie har netop opdaget, at hendes forældre (Virginia Madsen og Billy Burke) har lovet hende væk til den velhavende Henry (Max Irons), og Peter og Valerie planlægger at flygte for at kunne være sammen. Men da Lucie dræbes af varulven, ændrer alt sig. 
    
Grebet af hævntørst tilkalder indbyggerne den berømte varulvejæger Father Solomon (Gary Oldman), så bæstet en gang for alle kan blive slået ihjel. Imidlertid bidrager Solomon kun til utrygheden ved at proklamere, at varulven antager menneskelig form om dagen og kunne være hvem som helst. Og ingen er hævet over mistanke. Paranoiaen breder sig, i takt med at antallet af dødsofre stiger ved hver røde måne, og det ellers så sammentømrede samfund rives fra hinanden. Samtidig opdager Valerie små nuanceforskelle hos Peter og Henry, der både antyder, at en af dem kan være varulven, og får hende til at blive i tvivl om, hvem der er den rigtige for hende. At hun samtidig udvikler en helt særlig forbindelse til varulven, gør kun tingene mere komplicerede. Hun er nu både selv mistænkt ... og potentiel madding.


Medvirkende:
Amanda Seyfried
Lukas Haas
Gary Oldman
Billy Burke
Shiloh Fernandez
Virginia Madsen
Julie Christie
Michael Hogan
Michael Shanks


Stregkode
: 5051895074046
Releasedato: 2011-08-23
Original titel: Red Riding Hood (2011)
Antal Diske: 1
Spilletid: 100 min.
Censur: over 15 år
Region: B
Lydformat: DTS-HD Master Audio 5.1
Billedformat: 1080p High Definition (widescreen)
Sprog: Engelsk
Undertekster: Danske