Rorri Racerbil: Store Chris Går I Luften

Rorri Racerbil: Store Chris Går I Luften

Rorri Racerbil: Store Chris Går I Luften

2 Stk på lager

Brugt DVD

19,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen


Kort om filmen:
Rorri Racerbil: Store Chris Går I Luften
Rorri er en lille rød racerbil - som er glad, nysgerrig og også lidtuheldig. Men selv om han ofte kommer i problemer, klarer hanaltid det med et smil. Følg med Rorri og hans venner på Sølbækbanen, hvor der er fuld fart på ham og alle hans venner.

Indeholder følgende afsnit:
 • En svær beslutning
  Rorri og hans venner på Sølvbækbanen, har været så dygtige,at de bliver belønnet med en fridag. Rorri skal bestemmehvor de skal hen og pludselig bliver han meget populær, dade andre biler prøver at overtale ham, til at tage derhenhvor de vil.

 • En musikalsk muldvarp
  Gårdmand Grøn skal have fest på gården, men deropstår et problem da orkesteret bliver syge. Må de såaflyse festen eller mon der er en anden, der kan spilleog synge ? Store Chris måske?

 • Store Chris går i luften
  Store Chris har altid drømt om at lære at flyve. Haner så heldig at få en flyvetime af Snurre - menHr. Karburato må ikke vide noget om det. Detviser sig dog at det ikke er helt så let at flyvehelikopter...

 • Store Chris Caruso
  Hr. Karburator glæder sig til en dejlig aften ioperaen. Men Snurres motor er gået i stykker,så han kan ikke komme af sted. Måske StoreChris og de andre på Sølvbækbanen, kanunderholde Hr. Karburato i stedet.

 • Racerregnvandet
  Store Chris har fået en ny “styrkedrik” til bilerne og deter sådan at de skal dele drikken - men Maxi drikker alt detder er. Maxi finder hurtigt ud af, at det ikkekan betale sig at være grådig.


Spillelængde:  50 min.
Produktionsår:  2007  
Antal Disc:  1 stk
Sprog:  Engelsk
Undertekster:  Danske