Søren Ryges Bedste Haver

Søren Ryges Bedste Haver

Søren Ryges Bedste Haver

2 Stk på lager

Brugt DVD

59,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen


Kort om filmen:
Søren Ryges Bedste Haver

En Have I Gråsten 
(Dronning Ingrid):
På besøg i den gamle park omkring Gråsten slot sammen med dronning Ingrid og slotsgartner Moseholt.

Bodils Have
Søren Ryge har besøgt Bodil (89) og Frans Møller (91) i Lund. Deres have bryder fuldstændig med kendte normer for havebrug. Masser af ukrudt på gårdspladsen, en renæssancehave foran huset og en ægte blomstereng nede bagved.

17 År Efter
I 1989 lavede Søren Ryge et program om Franz og Bodil i Lund og deres vidunderlige have. Nu har han besøgt haven igen, ogi dag er det barnebarnet David og oldebarnet Polly, som passer den. Med klip fra dengang kigger de sammen på, hvad der har ændret sig, og især på, hvad der stadig er det samme her 17 år efter.

Skånske Haver
En vandring i syv forskellige skånske haver, hvoraf nogle er meget prægede af mennesker, mens andre næsten passer sig selv.

Christianias Haver
På besøg på Christiania for at kigge på stedets haver og tale med de mennesker, der passer dem. Ikke ejer dem, for på Christiania ejer man ikke haverne, de er nemlig åbne for alle, der vil se dem.

Mads Og Tove I Tim
Mads (90) og Tove (82) har en af de største og smukkeste haver i Vestjylland, og selv om Mads næsten ikke kan gå mere, så kan han køre rundt på sin elektriske cykel og vise herlighederne frem. Det er jysk, når det er bedst.

En Legehave
Der er hundredvis af frugttræer, der er fjerkræ og tyrekalve. Men der er også det fineste dansegulv og en ni-hullers golfbane. Ole er over 60, men bruger sin store have på Thurø til alverdens hyggelige ting.

Engelske Haver Og Hække
Engelske haver eri en klasse for sig på næsten alle områder, men især hækkene er helt utrolige. Hække af taks og buksbom gøres til genstand for den rene kunst, og én ting er sikkert: Man klipper ikke efter en snor.


Medvirkende:
Søren Ryge


Stregkode
: 5707435603473
Releasedato: 2012-05-29
Original titel: Søren Ryges Bedste Haver (2012)
Antal Diske: 1
Censur: for alle
Region: 2
Lydformat: Dolby Digital 2.0
Billedformat: 1.78:1 Anamorphic WideScreen 16:9
Sprog: Dansk
Undertekster: Ingen