Cousins: Vores Nærmeste Slægtninge (BBC)

Cousins: Vores Nærmeste Slægtninge (BBC)

Cousins: Vores Nærmeste Slægtninge (BBC)

2 Stk på lager

Brugt DVD

29,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om filmen:

De første primater

For 66 millioner år siden, længe før aberne eksisterede, udvikledes natprimaterne. Deres efterkommere (halvaberne) lever stadigvæk den dag i dag. De fortæller os den bemærkelsesværdige historie om primaternes evolution; om udviklingen af gribehænder og -fødder, flade negle og en stereoskopisk synsevne, som gør det muligt at skelne mellem farverne, og som ligger til grund for menneskets succes.

Aberne
Aber er meget lig mennesker. De kender til omsorg, et familieliv og et socialt hierarki. Med stor succes spreder aberne sig over Afrika og Asien, kun hindret af oceaner, tørre ørkener, høje bjerge og ekstrem kulde. Vi følger med i den enorme forskellighed blandt aberne og ser blandt andet på silkeaber, brøleaber, edderkopaber, marekatte, makaker og bavianer.

Menneskeaberne
Menneskeaberne er primatgruppens stærkeste, hurtigste og mest velkendte medlemmer. Chimpanser, gibboner, orangutanger og gorillaer har mange lighedspunkter med mennesket. Den intelligente menneskeabe kender til en stærk samfundsfølelse, berøring, ansigtsudtryk, kommunikation, brug af redskaber, jagt, bedrag, og har en stor opfindsomhed. Det viser sig svært at besvare spørgsmålet, hvad præcist forskellene nu er mellem os og de store menneskeaber.Spillelængde:  150  min.
Produktionsår:   2000
Antal Disc:  1  stk
Sprog:  Engelsk
Undertekster:  Danske