Julie: Alle Afsnit

Julie: Alle Afsnit

Julie: Alle Afsnit

1 Stk på lager

Brugt DVD

199,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om filmen:
Julie: Alle Afsnit
Julie er historien om en 12-årig piges liv - fortalt i sin helt egen blanding af drama, komedie, sang, fodbold og kærlighed...
Serien er lavet af Danmarks Radio til børn og unge og blev vist første gang i 2005. Den altdominerende hovedrolle Julie spilles af Julie Wright på 12 år. På rollelisten ses i øvrigt Mads Mikkelsen, Iben Hjejle, Cecilie Bøcker Rosling og Michael Carøe m.fl.


Julie elsker sin bedste veninde Trine, som hun altid er sammen med. Men Trine er begyndt at interessere sig for nogle mere voksne ting end Julie, og da der starter en ny pige i deres klasse, bliver Julie langsomt og køligt frosset ud af alt og alle - også Mikkel, som Julie er forelsket i.
Samtidig har Julie nok af problemer på hjemmefronten. Julies forældre er gået fra hinanden efter, at hendes far i flere år har arbejdet i udlandet. En dag vender han tilbage og forsøger at få kontakt til Julie og hendes mor igen. Det er ikke nemt. Julie er vred på ham, fordi han har forladt hende og moderen. Så på samme tid skal Julie forsøge at vinde sin bedste veninde tilbage, overvinde sin egen vrede mod sin far, og få ham bragt tilbage sammen med moderen.

 


Spilletid:  113 min.
Produktionsår:  2005
Antal Diske:  1
Sprog:  Dansk
Undertekster: Danske