Kvinderne Fra Boston (The Bostonians)

Kvinderne Fra Boston (The Bostonians)

Kvinderne Fra Boston (The Bostonians)

1 Stk på lager

Brugt DVD

149,94 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om filmen:
Kvinderne Fra Boston (The Bostonians)
Dette er et klassisk engelsk drama, der blev nomineret til en Oscar for sine fantastiske kostumer. Vanessa Redgrave blev ligeledes nomineret til både en Oscar og en Golden Globe for sin sublime skuespilpræstation.

Historien har sit udspring i slutningen af 1800-tallet, hvor kvindekampen har sin begyndelse. Den unge Verena (Madeleine Potter) deltager aktivt i kampen ved at kæfte op om alt, hvad hun synes er uretfærdigt. Men der foregår et spil bag kulisserne. Den ældre lesbiske Olive Chancellor (Vanessa Redgrave) bruger Verena som sin marionetdukke. Verena kan ikke selv se, at hun bliver undertrykt og holdt i meget kort snor af den bitre og misundelige Olive.
    
Veronas konsekvente kamp for ligestillingen betyder ikke, at hun hader mænd, de er også lidt spændende. Hun begynder at småflirte med den elegante Basil Ransome (Christopher Reeve), som beundrer hende meget for hendes vilje til at kæmpe, men lige så meget for hendes smukke ydre. Han gør det til sin egen lille kamp at befri Verona fra den bitre gammeljomfru. Olive og Basil bliver ærkefjender og bruger ufine metoder for at vinde "kampen"...


Spillelængde:  117 min.
Produktionsår:  1984
Antal Disc:  1 stk.
Sprog:  Engelsk
Undertekster:  Danske