-4094 Lost: Sæson 1 (MANGLER YDERSTE PAPCOVER)

-4094 Lost: Sæson 1 (MANGLER YDERSTE PAPCOVER)

-4094 Lost: Sæson 1 (MANGLER YDERSTE PAPCOVER)

1 Stk på lager

Brugt DVD

4,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om filmen:
Lost: Sæson 1
Efter et voldsomt flystyrt er 48 mennesker fanget på en ø i Stillehavet. De må nu prøve at overleve, så godt de kan, ved at bruge de ting, de kan redde fra flyvraget, samt hvad de kan finde på øen af byggematerialer og spiselige ting. Nogle af de overlevende går i panik, mens andre må prøve at holde hovedet koldt for at overvinde det voldsomme vejr og ugæstfrie miljø.

En af de overlevende er lægen Jack, der snarrådigt går rundt og hjælper til, hvor han kan. Han præsenterer sig for en kvinde, der hedder Kate, og sammen beslutter de sig for at finde den forreste del af flyet i håb om at finde en radio, så de kan tilkalde hjælp. Da Jack og Kate begiver sig ind i den tætte jungle for at finde cockpittet, stopper de brat, da de hører et øredøvende brøl fra junglen, der får deres nakkehår til at rejse sig. Men lige så pludselig brølet lød, lige så pludseligt forsvinder det igen. De er nu sammen med de øvrige overlevende på øen klar over, at de absolut ikke er alene!

Det er nu op til den umage flok, der blandt andet består af en læge, en gravid kvinde, en falleret rockstjerne og en straffefange at finde en måde at komme væk fra øen på.

I rollen som gruppens naturlige leder, lægen Jack, kan man se Matthew Fox, der er kendt for rollen som storebroderen i den populære serie Vi bli’r i familien. I rollen som den tidligere rockstjerne ses Dominic Monaghan, der spillede hobitten Merry i Ringenes Herre og rollen som Boone ses Ian Somerhalder, der har medvirket i serier som Young Americans, Smallville og C.S.I. Miami.


Sprog: Engelsk
Undertekster: Dansk, Svensk, Norsk
Lydformat: Dolby Digital 5.1
Antal Diske: 7
Spilletid: 17 timer 49 min.