Archangel & Copenhagen - 2 disc (Daniel Craig Collection)

Archangel & Copenhagen  -  2 disc (Daniel Craig Collection)

Archangel & Copenhagen - 2 disc (Daniel Craig Collection)

1 Stk på lager

Brugt DVD

39,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om:
Daniel Craig Collection: Archangel & Copenhagen  -  2 disc

Archangel (2005)
Fire dage i Fluke Kelsos (Daniel Craig) liv. En skuffet udsvævende, midaldrende tidligere historiker fra Oxford, der nu befinder sig i Moskva for at deltage i en konference om de nyligt åbnede sovjetiske arkiver.

En aften får Kelso besøg af en tidligere officer fra NKVD, en tidligere livvagt for den tidligere chef for det hemmelige politi - Laverenty Beria. Den gamle mand påstår at have været i Stalins dacha, den aften Stalin fik sit fatale slagtilfælde, og at have hjulpet Beria med at stjæle diktatorens private papirer. Deriblandt en sort læderindbundet notesbog.
Kelso beslutter at bruge sin sidste morgen i Moskva til at undersøge den gamle mands historie, og bliver involveret i en række brutale mord, der ser ud til at rykke tættere på ham. Det der begynder som en rolig undersøgelse i Lenin-biblioteket, ender som en morderisk jagt gennem Moskva, op til det nordlige Rusland med kun et par dage tilbage, inden isen lukker skovene ved Archangel, hvor den endelige hemmelighed om Stalin, har været skjult i næsten hundrede år.

Copenhagen (2002)
Filmen er bygget over begivenheder der har fængslet og rystet historikerne i mere end halvtreds år. "Copehagen" handler om et møde i 1941, mellem to brillante fysikere, Niels Bohr fra Danmark (Stephen Rea) og tyskeren Werner Heisenberg (Daniel Craig). De var venner hele livet og det var deres samarbejde, der åbnede vejen til atombomben. Men de er nu på hver sin side i 2. verdenskrig. Heisenberg foretager en rejse i det skjulte, for at besøge Bohr og dennes hustru Magrethe (Francesca Annis) i København, men mødet ender i en katastrofe. Hvorfor rejste Heisenberg til Danmark, og hvad sagde de to mænd til hinanden? Hvad skete der under dette afgørende møde, der var en afgørende faktor for atomalderen.


Spillelængde:  210 min.
Produktionsår:  2005/2002
Antal Disc:  2 stk.
Sprog:  Engelsk
Undertekster:  Danske