Trapped: Buried Alive + Contagion

Trapped: Buried Alive + Contagion

Trapped: Buried Alive + Contagion

2 Stk på lager

Brugt DVD

29,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om:
Trapped: Buried Alive + Contagion

Trapped: Buried Alive (Hvid Torden)
Det er den store åbningsdag på det luksuriøse skisportsted. Kilometervis af perfekte pister og et pragtfuldt hotel dramatisk beliggende mellem glitrende hvide bjergtoppe. Alt udsolgt.

Katastrofen starter med et lille sneskred. Men lavinen accelerer og river tusinder tons sne med. Mens skilifter og højspændingsmaster hvirvles rundt i luften dækkes hotellet af et metertykt hvidt ligklæde.

Inde i hotellet kæmper de desperate overlevende mod kvæstelser, kulde og iltmangel, mens bygningen kollapser rum for rum under vægten af snemasserne. De er fanger i et iskoldt gravkammer...

Contagion (Epidemi)
USA's præsident falder om ramt i halsen af en bedøvelsespil med en genmanipuleret variant af det frygtede Ebola virus. Attentatmændene kræver en svimlende sum for vaccinen, men USA's regering forhandler ikke med terrorister. 

Længe kæmper lægerne en desperat kamp, men Ebola-viraet muterer og når sin ultimative dødbringende luftbårne form og spreder sig med præsidentens vejrtrækninger. 

Uden vaccine er der kun en ting, der stopper de løbske dræberceller - Ild. Præsidenten er tvunget til at beordre de væbnede styrker til at udslette hele byen - dermed underskriver han sin egen dødsdom...


Spillelængde:  92+91 min.
Produktionsår:  2002/2002
Antal Disc:  1 stk.
Sprog:  Engelsk
Undertekster:  Danske