What Richard Did

What Richard Did

What Richard Did

1 Stk på lager

Brugt DVD

59,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen


Kort om filmen:
What Richard Did
I 'What Richard Did' er Richard Karlsenen ung, talentfuld atlet ogubestridt alfahan blandt vennerne i det sydlige Dublin, men skolen erslut, og nu venter universitetet samt voksenlivet. Richard er derforopsat på at nyde sommeren i fulde drag, før tilværelsen ændrer sig foraltid.

Han hænger ud med vennerne, bruger tid med familien, ogsidst men ikke mindst forelsker han sig hovedkuls i Lara, dergengælderfølelserne. Richard er lykkelig, og fremtiden synes fuld af muligheder,indtil en enkelt handling spolerer alt og på et splitsekund ændrer livetfor både ham og de personer, der er tættest på.

Titelrollen idet irske drama ’What Richard Did’ spilles af Jack Reynor, der har høstet stor opmærksomhed for sin præstation og efterfølgende fået enbærende rolle i den kommende actionfilm Transformers: Age of Extinction.

Filmen byder også på roller til bl.a. danske Lars Mikkelsen.
'WhatRichard Did'er instrueret afLenny Abrahamson, der næste gang eraktuel med det sort-humoristiske drama 'Frank' om en kultdyrketrocksanger spillet af Michael Fassbender.Stregkode : 5709165034725
Releasedato: 2014-02-27
Antal Diske: 1
Spilletid: 88 min
Censur: over 11 år
Region: 2
Lydformat: Dolby Digital
Billedformat: 16:9 WideScreen
Sprog: Engelsk
Undertekster: Danske