Steel Dawn

Steel Dawn

Steel Dawn

2 Stk på lager

Brugt DVD

29,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort Om:
Steel Dawn
I en tid hvor der ingen lov og ret råder, og vand er mere værd end guld, vandrer en ensom kriger gennem et landskab ødelagt af den sidste krig. Han kaldes Nomad, og er en mand uden hjem eller fortid.I en tid hvor ingen lov og ret råder, og vand er mere værd end guld, vandrer en ensom kriger gennem et landskab ødelagt af den sidste krig. Han kaldes Nomad og er en mand uden hjem eller fortid.

Da han hører nyheden om, at hans mentor er blevet myrdet, begiver han sig af sted til den isolerede dal Meridian. Der møder han den smukke Kasha, der bliver terroriseret af den ondskabsfulde krigsherre Damnil, som agter at tage magten over dalens vandforsyning.

I Nomads forsøg på at hjælpe folket, bliver han skydeskive for hele Damnils hær og stilles ansigt til ansigt med den mand, som myrdede hans bedste ven.

Pludseligt handler kampen ikke bare om retfærdighed - men også om kærlighed, ære og hævn...

Patrick Swayze blev hele verdens mandeideal efter kæmpesuccesen "Dirty Dancing", der straks blev efterfulgt af "Steel Dawn", hvor han spiller sammen med sin kone Lisa Niemi. Han tiltrak også store publikumsskarer med "Point Break" og "Ghost", som han blev nomineret til en Golden Globe for.


Antal Disc: 1
Spillelængde: 96 min.
Produktionsår: 1987
Sprog: Engelsk
Undertekster: Danske