Ud Af Skabet (Le Placard)

Ud Af Skabet (Le Placard)

Ud Af Skabet (Le Placard)

1 Stk på lager

Brugt DVD

9,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om:
Ud Af Skabet (Le Placard)
Bogholder Pignon er verdens keeedeligste mand. Konen er skredet, børn og arbejdskolleger undgår ham aktivt. Og nu truer personalechefen med at fyre ham. Heldigvis kommer Pignons nabo op med en genial idé: Spil bøsse!... og så lader vi Berlingske Tidende fortsætte:

"Et manipuleret fupfoto af lille Pignon på læderbøssebar med nøgne baller sættes i cirkulation imellem sladderagtige kolleger på fabrikken, og minsandten om homofinten ikke virker. De kvindelige kolleger bliver paradoksalt nok for første gang interesserede i ham, han bliver chefens kæledægge, og markedsføringsafdelingen ser ham som et nationalt symbol for bøsser og lesbiske. Det er pludselig den barske personalechef, som har et horn i siden på Pignon, fordi han er for slap til at klare sig på firmaets rugbyhold, der har et problem - for hvem har lyst til at blive udråbt som bøssehader nu om dage...?"

Ud af skabet var det helt store biografhit i hjemlandet. Fem millioner franskmænd (og kvinder) gjorde den til en af årets allermest sete film!


Spillelængde:  84 min.
Produktionsår:  2001
Antal Disc:  1 stk.
Sprog:  Fransk
Undertekster:  Danske