u10327 Jerry MaGuire (UDEN COVER)

u10327 Jerry MaGuire (UDEN COVER)

u10327 Jerry MaGuire (UDEN COVER)

1 Stk på lager

DVD (UDEN COVER)

29,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om:
Jerry MaGuire
Han er flot. Sjov. Charmerende. På sit arbejde som sportsagent hiver han millioner hjem til sine klienter, der alle er topstjerner. Hvis man endelig skal sige noget skidt om Jerry Maguire, er det, at han er lidt overfladisk. Men det er ikke noget, som en god, stor fiasko ikke kan kurere.

En sen nattetime sætter han sig ned og skriver et notat om, hvordan han synes, firmaet skal se på klienterne som mennesker frem for som pengemaskiner. En uge senere er han fyret. Nu skal han starte helt fra bunden af, helt alene bortset fra to personer, som satser alt på, at han kan klare det: Dorothy Boyd (Renée Zellweger), der var regnskabsmedarbejder i hans gamle firma, og Rod Tidwell (Cuba Gooding Jr), en andenrangs football-spiller, der lægger hele sin karriere i Jerrys hænder.

Tom Cruise vandt bl.a. en Golden Globe for bedste hovedrolle, Cuba Gooding Jr. vandt en Oscar for bedste birolle, og hele filmen er i det hele taget blevet overøst med roser fra en begejstret anmelderskare. Glæd dig til en rigtig bundcharmerende komedie af den slags, der ikke laves mange af.


Spillelængde:  139 min.
Produktionsår:  1996
Antal DVD:  1 stk.
Sprog:  Engelsk
Undertekster:  Danske