u15405 The Guardian (2006) (UDEN COVER)

u15405 The Guardian (2006) (UDEN COVER)

u15405 The Guardian (2006) (UDEN COVER)

1 Stk på lager

DVD (UDEN COVER)

19,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om:
The Guardian (2006)
Når stormen lukker havnene, står vi ud. Når orkaner tvinger selv flåden i havn, står vi ud. Når Herren selv rækker ned fra Himlen og beslutter at ødelægge sit skaberværk med vinde, der river hele huse op i luften, står vi ud. Hvis I på mirakuløs vis skulle have, hvad der skal til for at blive en af os, kan I se frem til et liv på en ussel løn og med den meget realistiske mulighed at dø langsomt, koldt og alene et eller andet sted i det uendelige hav. I vil imidlertid også få chancen for at redde liv! 

Sådan bliver de nye kandidater på ’A’ skolen, der uddanner Kystvagtens Rescue Swimmers, mødt af deres øverstkommanderende, inden de bliver overgivet til lærerne, der med nærmest djævelsk ihærdighed frister dem med udfrielse fra træningens pinsler: Giv op – så kan I slappe af, få varmen, finde en magelig karriere. De bliver nemlig trænet til et elitekorps, hvor der kun er plads til de bedste af de bedste. Mænd som Ben Randall. 
    
Ben Randall er en legende blandt redningssvømmerne. Han har svømmet længere, hurtigere og holdt ud længere end nogen anden på skolen, og gennem en lang karriere har han reddet flere menneskeliv, end nogen har tal på. Blot ikke den sidste gang. Selv overlevede han kun med nød og næppe en operation, hvor alle andre medlemmer af holdet omkom. Ben Randall har ingen ambition om at ende bag et skrivebord, men denne gang er det en ordre – tag jobbet som træner for det nye hold på ’A’ skolen. 

Men eleverne er også ambitiøse mænd og kvinder. De er alle i fysisk topform. De har alle en drøm om at blive redningssvømmere. For nogle er drømmen så stærk, at de er vendt tilbage, selv om de er dumpet flere gange før. For nogle består drømmen måske i at bevise noget – som f.eks. Jake Fischer, medaljevindende konkurrencesvømmer med tilbud om legater til adskillige læreanstalter. Og med en ubændig trang til at slå de rekorder tidligere elever har sat – hvilket i dette tilfælde vil sige de rekorder, hans lærer Ben Randall har sat. 
    
Med sin erfaring direkte fra de iskolde bølger i havet omkring Alaska ved Randall, at de nye svømmere ikke skal findes på træningsbanen, men i vandet. Det bliver en våd og kold træning for de unge mænd. Randall leder efter udholdenhed og viljestyrke – men også efter den robusthed, der skal til, når de unge mænd kommer til at stå i en situation, hvor ikke alle kan reddes - hvor de skal bestemme, hvem der skal leve, og hvem der skal dø. 
    
For Jake Fischer er det frustrerende, at han aldrig kan gøre sin lærer tilfreds – lige meget hvor mange af hans rekorder, han slår. For Ben Randall er det en udfordring at finde ud af, hvad der driver den unge mand. I sidste ende er de måske ikke så forskellige endda.Spillelængde:  131 min.
Produktionsår:  2006
Antal DVD:  1 stk.
Sprog:  Engelsk
Undertekster:  Danske