u4427 Gennem Hele Byen (UDEN COVER)

u4427 Gennem Hele Byen (UDEN COVER)

u4427 Gennem Hele Byen (UDEN COVER)

2 Stk på lager

DVD (UDEN COVER)

9,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om:
Gennem Hele Byen (All Around The Town) (2002)
Da en afholdt universitetslærer findes myrdet, vendes mistanken mod 21-årige Laurie Kinmount, en af lærerens elever. Den mordanklagede Laurie kommer i psykiatrisk behandling, og under hypnose afslører hun grufulde hændelser fra sin barndom, som hun indtil nu har fortrængt. Samtidig breder der sig en atmosfære af undertrykte hemmeligheder omkring hele mordsagen, da der går rygter om, at den afdøde engelskprofessor havde forhold til andre end sin smukke kone.

Forfatter Mary Higgins Clarks kendetegnende spændingsplot lader publikum få indsigt i en ung kvindes forstyrrede sind, som holder hende fanget i sin smertefulde fortid.

Med over 70 millioner solgte eksemplarer alene i hjemlandet USA er spændingsromaner skrevet Mary Higgins Clark nogle af de mest populære i genren. Forfatterinden, som har modtaget utallige, prestigefyldte hæderspriser og som har trofaste fans over hele verden, har endnu ikke mistet sin evne til at tryllebinde sine læsere med suspekte mordgåder, selvom hun er fyldt 80 år. Flere af værkerne er i de senere år filmatiseret.Spillelængde:  95 min.
Produktionsår:  2002
Antal Disc:  1 stk.
Sprog:  Engelsk
Undertekster:  Danske