u4611 Just Sue Me (UDEN COVER)

u4611 Just Sue Me (UDEN COVER)

u4611 Just Sue Me (UDEN COVER)

1 Stk på lager

DVD (UDEN COVER)

9,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om:
Just Sue Me (2005)
Da et stort kunstgalleri brænder ned til grunden, hævder forsikringsselskabet, at branden var påsat og nægter at udbetale erstatningen. Daniel Quickley, en ung advokatfuldmægtig, skal repræsentere forsikringsselskabet i retten. Og han har et stort problem. Hvis han ikke kan fange galleriets ejer, må forsikringsselskabet punge ud. 

En intens menneskejagt sættes i gang, men Daniel finder efterhånden ud af, at hans sleske chef står i ledtog med kunstgalleriet. Og snart kæmper Daniel både for sin karriere og for sit liv! Hvem havde troet, at en sag mellem et kunstgalleri, et forsikringsselskab og et advokatfirma kunne være så underholdende? 

Tre millioner brandvarme dollars er på spil og en ung lovlærlings liv i fare, når røgen efter århundredets forsikringssvindelnummer letter. Ud af asken står den unge William McNamara (Copycat) i rollen som Daniel, og han flankeres af bl.a. Tom Arnold fra Livsfarlig Løgn. Træk i dommerdragten og find lovbogen frem, for denne film er uegnet for forsikringssvindlere! Spillelængde:  89 min.
Produktionsår:  2005
Antal DVD:  1 stk.
Sprog:  Engelsk
Undertekster:  Danske