u15365 The Town (UDEN COVER)

u15365 The Town (UDEN COVER)

u15365 The Town (UDEN COVER)

2 Stk på lager

DVD (UDEN COVER)

49,93 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om:
The Town (2010)
Der er over 300 bankrøverier i Boston om året. Og et arbejderkvarter i Boston har frembragt flere bank- og pengetransportrøvere end noget andet sted i USA, nemlig Charlestown. For en hel del af de familier i Charlestown er det et håndværk, der går i arv fra far til søn. 
    
En af dem er Doug MacRay (Ben Affleck), men han er ikke helt af samme støbning som resten af hans bande. Til forskel for dem havde Doug rent faktisk en chance for at få succes som noget andet end bankrøver. Men i stedet fulgte han i sin fars kriminelle fodspor og blev leder af en bande nådesløse bankrøvere. Den eneste familie Doug har, er hans partnere i banden, og især Jem (Jeremy Renner), der til trods for sit iltre temperament er det tætteste Doug nogensinde har haft på en bror. 
    
Alt det ændrer sig ved bandens sidste røveri, hvor Jem går over stregen og tager et gidsel - bankdirektøren Claire Keesey (Rebecca Hall). De slipper hende løs en halv time senere, uskadt men rystet. Da Doug og Jem opdager, at Claire rent faktisk bor i Charlestown, bliver Jem nervøs og insisterer på, at de skal finde ud af, om hun har set noget til trods for at hun fik bind for øjnene. Med kendskab til Jems korte lunte, beslutter Doug sig for, at det skal være ham, der prøver at opsøge Claire. Doug sørger for et tilfældigt møde i møntvaskeriet og de begynder at snakke sammen. Lige så stille og roligt bliver de tiltrukket af hinanden, uden at Claire er klar over, hvad Doug lever af. 
    
Efterhånden som forholdet til Claire bliver af mere og mere romantisk karakter, beslutter Doug sig for, at han vil slutte med røverier og forlade byen. Men med FBI-agenten Frawley (Jon Hamm) åndende ham i nakken og Jem, som begynder at tvivle på Dougs loyalitet, bliver det mere end vanskeligt. Især da Jem og resten af banden presser Doug til et sidste kup.Spillelængde:  125 min.
Produktionsår:  2010
Antal DVD:  1 stk.
Sprog:  Engelsk
Undertekster:  Danske