u16468 The Score (UDEN COVER)

u16468 The Score (UDEN COVER)

u16468 The Score (UDEN COVER)

2 Stk på lager

DVD (UDEN COVER)

19,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen


Kort om filmen:
The Score (2001)
3 generationer af tiljublede skuespillere spiller sammen i The Score, en fængslende krimithriller hvor de legendariske Oscar®-vindere* Robert De Niro og Marlon Brando for første gang ses på samme lærred. Desuden medvirker den Oscar®-nominerede** Edward Norton. The Score begejstrede såvel anmeldere som publikum.
Da den dygtige pengeskabstyv Nick Wells (De Niro) beslutter sig for at slå sig ned sammen med sin kæreste Diane (Oscar®-nominerede*** Angela Bassett) og blive helt lovlydig og koncentrere sig om en jazznatklub i Montreal, har vennen og partneren Max (Brando) andre planer. Max står i stor gæld til en gangsterboss og har brug for Nicks hjælp til et sidste kup: at hjælpe nybegynderen i tyverifaget Jack Teller (Norton) med at stjæle et scepter til en værdi af 30 millioner dollars fra toldbygningen. Nick fristes af udsigten til at tjene 6 millioner dollars og indvilliger modstræbende i at udføre jobbet. Men det der starter som en sikker gevinst, viser sig at være et risikofyldt spil da en konflikt mellem forfængelige egoer truer med at bringe dem alle til fald.
Med optrædener af store jazzmestre som Cassandra Wilson og Mose Allison er The Score en af de mest intelligente og underholdende krimisager der nogensinde er filmet med overraskelser bag hvert et hjørne.


Skuespillere:
Robert De Niro
Edward Norton
Marlon Brando
Angela Bassett
Gary Farmer


Sprog: Engelsk
Undertekster: Dansk, Svensk, Norsk, Finsk
Lydformat: Dolby Digital Surround 5.1
Antal Diske: 1
Spilletid: 119 min.