u5276 Honeymooners (2003) (Jonathan Byrne) (UDEN COVER)

u5276 Honeymooners (2003) (Jonathan Byrne) (UDEN COVER)

u5276 Honeymooners (2003) (Jonathan Byrne) (UDEN COVER)

1 Stk på lager

DVD (UDEN COVER)

9,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen


Kort om filmen:
Honeymooners (2003) (Jonathan Byrne)
Det her er ikke Hollywood. Det er en ægte kærlighedshistorie om en fyr, der fejrer sine hvedebrødsdage med en forkert pige. Somme tider skal man miste forstanden ... for at finde kærligheden.

Efter at være blevet dumpet ved alteret, beslutter David (Jonathan Byrne) sig for at tage alene af sted på den bestilte bryllupsrejse. I lufthavnen drukner han sine sorger – og kommer for sent til flyet. Claire (Alex Reid) er en servitrice med problemer. Hun er netop raget uklar med sin gifte kæreste og er blevet fyret fra lufthavnscafeen for at have skældt en kunde ud.

Da David, der er alt for fuld til at køre bil og for utålmodig til at vente på det næste fly, møder Claire på parkeringspladsen uden for lufthavnen, overtaler han hende til at følge med. Sammen kører de til den lille hytte på landet, der er Davids bryllupsgave.

Snart er David på bryllupsrejse med den forkerte pige, og på trods af skænderier og forskelligheder, uoverensstemmelser med lokalbefolkningen, og at begge deres ekskærester er på sporet af dem, blusser romancen op ... En herlig irlandsk komedie, der er populær hos både biografgængere og anmeldere. ”Sensationelt – den bedste irlandske film i mange år.” – EVENING HEREALD ”En romantisk komedie, der samtidig har dybde.” – SUNDAY WORLD ”En vidunderlig, romantisk komedie.” – DAILY MIRROR ”En frisk og romantisk komedie, der går lige i hjertet.” – THE SUNDAY TIMES


Sprog: Engelsk
Undertekster: Dansk, Svensk, Norsk, Finsk
Lydformat: Dolby Digital 2.0 (stereo)
Antal Diske: 1
Spilletid: 89 min.