u5392 The Sentinel (UDEN COVER)

u5392 The Sentinel (UDEN COVER)

u5392 The Sentinel (UDEN COVER)

1 Stk på lager

DVD (UDEN COVER)

4,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen


Kort om filmen:
The Sentinel (2006)
Pete Garrison (Michael Douglas) er ansat i Secret Service – den organisation, som leverer livvagter til Det Hvide Hus og bevogter den amerikanske præsident og hans familie. Og Garrison har faktisk engang – for over 20 år siden – reddet præsidentens liv ved at kaste sig ind i skudlinjen foran ham.

Garrison er vellidt og respekteret af kollegerne og har nu ansvaret for præsidentfruens sikkerhed. Det hele kører som en velsmurt maskine med planer, kort, bilkorteger, kodenavne og standardprocedurer - indtil dystre hemmeligheder begynder at flå det velorganisrede system fra hinanden. Petes kollega og nære ven, Charlie Merriweather, beder om en samtale, hvor han vil indvie Pete i vigtige, fortrolige oplysninger. Men inden mødet når at finde sted, bliver Merriweather skudt ned uden for sit hus i noget, der skal se ud som et mislykket røveri. 
Opklaringen af drabet overdrages til Secret Services førende efterforskningsagent, David Breckinridge (Kiefer Sutherland), en indædt regelrytter, som oprindelig var Garrisons protégé og indtil for nylig en af hans bedste venner.

Jill Marin (Eva Longoria), er en ambitiøs ung agent, nyudklækket fra Secret Service Academy, som skal tiltræde sit første job. Hun har bedt om at blive tilknyttet Breckinridge, fordi Garrison under en gæsteforelæsning på Akademiet har fortalt hende, at Breckinridge er organisationens bedste efterforsker.
Sammen går de tre i gang med at afdække et komplot mod præsidenten – og afsløre en forræder, en muldvarp, inden for Secret Services egne rækker. Noget, der aldrig før er set i organisationens 141 år lange historie! 

Eftersom en del af komplottet går ud på at rette mistanken mod Garrison, som er yderst sårbar, fordi han selv bærer på en dyb hemmelighed, som han vil holde skjult for enhver pris, tvinges han til at flygte og gå under jorden, skarpt forfulgt af Breckinridge og Marin. I et kapløb med tiden skal han nu rense sig selv for mistanken og afsløre forræderen, samtidig med at han endnu en gang skal redde sin præsidents liv ...Sprog: Engelsk
Undertekster: Dansk, Svensk, Norsk, Finsk
Lydformat: Dolby Digital Surround 5.1
Antal Diske: 1
Spilletid: 104 min.