u13862 Bagdad Cafe (UDEN COVER)

u13862 Bagdad Cafe (UDEN COVER)

u13862 Bagdad Cafe (UDEN COVER)

2 Stk på lager

DVD (UDEN COVER)

49,93 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om:
Bagdad Cafe
Midt i den californiske ørken ligger Bagdad Café. Her sker ikke overvældende meget, indtil en tysk kvinde, Frau Jasmin Münchgestettner fra Rosenheim, - spillet af den storbarmede Marianne Sägebrecht - pludselig bliver forladt af sin mand og ufrivilligt må søge tilflugt på landevejscafeen og det tilhørende motel.
    
Med sig bringer hun opskriften på god, tysk kaffe og kunsten at trylle, og med disse enkle midler bliver hun hurtigt midtpunkt blandt de ellers skeptiske lokale indbyggere.

Bagdad Café er historien om et klassisk kultursammenstød mellem en række ærke-amerikanere og en midaldrende tysk kvinde, som de pludselig står ansigt til ansigt med. Det, der gør Bagdad Café til noget særligt, er filmens held til at beskrive den lille ørkenflække og dens skæve eksistenser. Ud over Marianne Sägebrecht i hovedrollen, kan man også nyde den mere end 70-årige Jack Palance, som mange måske vil genkende fra utallige westerns.
    
Bagdad Café findes i øvrigt i virkeligheden, og ligger - ganske som i filmen - midt i den californiske Mojave-ørken på en strækning af den gamle Route 66, der, inden det amerikanske motorvejssystem blev bygget, forbandt Los Angeles med Chicago. Skulle man komme på de kanter, skal man kigge efter stednavnet Newberry Springs, der ligger lidt øst for byen Barstow i det centrale Sydcalifornien.Spillelængde:  104 min.
Produktionsår:  1987
Antal DVD:  1 stk.
Sprog:  Engelsk/Tysk
Undertekster:  Danske