u5595 Four Rooms (UDEN COVER)

u5595 Four Rooms (UDEN COVER)

u5595 Four Rooms (UDEN COVER)

1 Stk på lager

Brugt DVD

19,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen


Kort om filmen:
Four Rooms
Det er nytårsaften og første dag på jobbet for en ensom piccolo, derskal forsøge at holde styr på de tolv gæster i det forfaldne Mon SignorHotel i Los Angeles. Ikke nogen uoverkommelig opgave, vil du nok mene,men du har til gengæld heller ikke mødt de hér gæster endnu. Hvis Ted –for det hedder piccoloen – overlever denne nat, vil han takke sinskaber. Og få sig et nyt job.

Four Rooms er en antologi, som består af fire episoder, derudspiller sig på fire forskellige værelser på det tidligere "grand old"Hollywood hotel, Mon Signor. Den første episiode, The Missing Ingredient (instrueret af Allison Anders), handler om en heksepagts årlige nytårsmøde.
    
I den anden episode, The Wrong Man (instrueret af Alexandre Rockwell), bliver Ted uforvarende indblandet i et ægtepars besynderlige opgør.
    
Tredje episode, The Misbehavers(instrueret af Robert Rodriguez), handler om to uartige unger, hvis farer gangster. Undervejs dukker der et lig op, og endnu engang er det denuheldige piccolo Ted, der må klare situationen.
    
I den fjerde og sidste episode, The Man from Hollywood (instrueret af Quentin Tarantino), beslutter en gruppe venner at genopføre den gamle Roald Dahl-fortælling The Man from the South- den hvor hovedpersonen vinder en bil, hvis han kan tænde en lighterti gange i træk, og i modsat fald får han fingeren hugget af!

Medvirkende:
Tim Roth
Marisa Tomei
Valeria Golino
Madonna
Ione Skye
Antonio BanderasSpillelængde:  94 min.
Produktionsår:  1986
Antal DVD:  1 stk.
Sprog:  Engelsk
Undertekster:  Danske