u14609 Mr. Brooks (UDEN COVER)

u14609 Mr. Brooks (UDEN COVER)

u14609 Mr. Brooks (UDEN COVER)

2 Stk på lager

DVD (UDEN COVER)

19,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om:
Mr. Brooks (2007)
Earl Brooks har succes på alle fronter. Hans virksomhed blomstrer som aldrig før, og han er netop blevet udnævnt til årets mest driftige forretningsmand. Hans ægteskab kører på skinner, og han har en hengiven og pligtopfyldende datter. Earl selv er kendt for at være yderst generøs og rundhåndet for at hjælpe andre på vej i forretningslivet. Han er med andre ord en solid støtte for lokalsamfundet. Men Earl Brooks bærer på en frygtelig hemmelighed. 
    
I det skjulte er han også seriemorder med adskillige mord på samvittigheden. Det er lykkedes Brooks at holde trangen til at dræbe nede i flere år – lige indtil hans onde alter ego overtaler ham til at begå endnu en blodig forbrydelse. Men denne gang går det galt. En vis fotograf Smith opdager Brooks, mens han er i gang med at dræbe et ungt par i deres hjem. 
    
Nettet strammes om Brooks, da Smith begynder at afpresse ham – og samtidig er detektiven Tracy Atwood lige i hælene på ham. Brooks er dog ikke umiddelbart sådan at skræmme. Jo tættere hans forfølgere er på at afsløre ham, jo mere overtager hans onde side – og jo farligere bliver han for sine omgivelser.


Sprog: Engelsk
Undertekster: Dansk, Svensk, Norsk, Finsk
Antal Diske: 1
Spilletid: 115 min.