u13832 Wild Hogs: De Vilde Svin (UDEN COVER)

u13832 Wild Hogs: De Vilde Svin (UDEN COVER)

u13832 Wild Hogs: De Vilde Svin (UDEN COVER)

2 Stk på lager

DVD (UDEN COVER)

9,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om:
Wild Hogs: De Vilde Svin
Hver dag ugen igennem tager de på arbejde for at udfylde deres pligter som forsørgere. Hver dag ugen igennem vender de hjem for at udfylde rollen som kærlige ægtemænd og gode fædre. Men når endelig weekenden melder sig, forvandler de sig. De trækker i lædertøjet, trækker Harley’en frem fra garagen og bliver "weekend warriors". 

Tandlægen Doug lider af alvorlige komplekser over ikke at blive taget alvorligt og ikke mindst i sønnens øjne at være en midaldrende tøsedreng. Blikkenslageren Bobby er en tøsedreng – i hvert fald i forhold til konen derhjemme, og børnene viser ham heller ikke megen respekt. Computerprogrammøren Dudley har ikke den slags problemer, men det skyldes først og fremmest, at han er alt for genert til overhovedet at tale til en kvinde. Og så er der gruppens gulddreng, den succesfulde advokat Woody med fotomodelkonen (bortset fra, at konen lige er skredet og forretningen er gået konkurs). Sammen er de Wild Hogs og frekventerer hver weekend den samme falske biker-bar for at drikke en enkelt fadøl (eller en moccachino). Men dybest set ser de alle en midtvejskrise i øjnene. Derfor har Woody, der selvfølgelig ikke har fortalt noget om sine problemer, ikke svært ved at overbevise vennerne om, at de bør slippe ansvaret for et øjeblik og vende de store motorcykler ud mod den åbne landevej: De skal på roadtrip! 

De magelige forstadsmænd finder imidlertid snart ud af, at livet på landevejen med overnatning i det fri ikke er helt så romantisk, som de havde drømt om (når man ser bort fra en meget romantisk indstillet motorcykelbetjent, der er helt med på den med fire læderklædte mænds fællesskab). Men de tror virkelig, at de har nået deres drømmes mål, da de trækker ind til en ægte biker-bar, hvor de kan møde ligesindede. Den lokale motorcykelbande, Del Fuegos, har bare ikke ret meget tilovers for de slappe middelklassemænd, der nok kan anlægge de seje biker-attituder, men som lægger dem af sig igen efter weekenden. Wild Hogs bliver grundigt ydmyget og må efterlade Bobbys motorcykel hos Del Fuegos, for de vil ikke have ballade. Det vil sige – Woody har ikke noget at miste, så han vender tilbage og stjæler motorcyklen tilbage. Stor i slaget påstår han, at han satte bikerne på plads, men da virkeligheden ser noget anderledes ud, ender Doug, Bobby, Dudley og Woody med at have et halvt hundrede meget vrede bikere i hælene.


Spillelængde:  95 min.
Produktionsår:  2007
Antal DVD:  1 stk.
Sprog:  Engelsk
Undertekster:  Danske