-5829 Beowulf (2007) (KUN ENGELSKE UNDERTEKSTER)

-5829 Beowulf (2007) (KUN ENGELSKE UNDERTEKSTER)

-5829 Beowulf (2007) (KUN ENGELSKE UNDERTEKSTER)

2 Stk på lager

Brugt DVD

4,95 kr

Tilføj til kurv

Sendes med Postnord

Info om filmen

Kort om:
Beowulf (2007)
Det 6. århundrede. Dengang da verden var fyldt med helte og monstre, eventyr og tapperhed, guld og hæder. En exceptionel kriger, Beowulf, kommer for at redde det danske kongedømme fra tilintetgørelsen fra et ukristeligt monster, der har skabt død og kaos i det iskolde land. Deres episke sammenstød smeder den tidløse legende om Beowulf. 
    
Det danske kongedømme bliver regeret af Kong Hrodgar (Anthony Hopkins) med Dronning Vealteov (Robin Wright Penn) ved sin side. Deres arrangerede ægteskab blev indgået i en ung alder, og kongen er hende ikke tro. Han lever et muntert og sorgløst liv med mange kvindelige fristelser. Men en skjult hemmelighed kommer tilbage for at plage ham i form af monsteret Grendel (Crispin Glover). Grendel er et nådesløst udyr, der har tortureret og fortæret befolkningen og efterladt resten af kongedømmet i en konstant frygt. Kong Hrodgar hidkalder derfor den store kriger Beowulf (Ray Winstone) til at hjælpe sig. 
    
Efter at have befriet kongedømmet fra det barbariske monster bliver Beowulf berømt. Hans navn genlyder over hele kongedømmet, og mange sange bliver sunget om hans heltemod. Og Beowulf bliver belønnet med utallige rigdomme og fristelser. Faktisk overtager han den danske trone og regerer i mange år. Hvordan han håndterer sin berømthed vil for evigt bestemme hans skæbne som kriger, forsvarer, leder, husbond og, mest vigtigt, mand. Men hans skæbne blev allerede fastlagt, da han indgik en handel med Grendels moder (Angelina Jolie), en nådesløs, ondskabsfuld, men samtidig vanvittigt forførende smuk kvinde.Spillelængde:  114 min.
Produktionsår:  2007
Antal DVD:  1 stk.
Sprog:  Engelsk
Undertekster:  Engelske